Xbox One-ra költözhet a Broken Age

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 25.
  • Pletyka
Link másolása
A Double Fine kalandjátéka szinte napra pontosan, két évvel ezelőtt jelent meg (illetve fejeződött be), és most úgy tűnik, végre Xbox One-ra is megjelenhet. A PEGI buktatta le az új jövevényt.

Habár a PEGI és a többi korhatár-besorolásért felelős szervezet adatbázisa nem tévedhetetlen, általában jó előrejelzést nyújtanak a még be nem jelentett címeket illetően. Most a Broken Age Xbox One-os változata bukott le, úgy tűnik, két év után a Microsoft konzolján is tiszteletét teheti a Double Fine Kickstarter-sikere.

A Broken Age 2015. április 29-én jelenik meg PC-re, PS4-re és PlayStation Vitára, emellett különböző mobilos platformokon is elérhető volt a játék. Emlékezetes, hogy a PC-sek már 2014 januárjában megkapták az első felvonást, lényegében a befejezésre és a többi portra kellett ilyen sokat várni.

Miután szinte napra pontosan két évvel ezelőtt volt a premier, nem kizárt, hogy a Double Fine kereken két évre írt alá exkluzív megállapodást a Sonyval. A csapat egyébként is jó viszonyt ápol a konzolgyártóval: a remastereik (mint például a Full Throttle Remastered) nem jelentek meg Xboxra, csak a kisebb címeik jutottak el a Microsofthoz.

Aggodalomra semmi ok, a Psychonauts 2 már multiplatform lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...