Megérkezett a Call of Duty: WWII első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision az első trailer társaságában hivatalosan is megerősítette, hogy november első hetében jelenik meg a Call of Duty: WWII. A premiert megelőzi majd egy zárt bétateszt, amiben a játékot előrendelők vehetnek majd részt.

Ami a multiplayer módot illeti, bőven lesznek újdonságok. Egyrészt bemutatkozik a War Mode, amiben a második világháború legismertebb, leghíresebb csatáit kapjuk meg, különböző teljesítendő feladatokkal, amelyek attól függnek majd, melyik oldalon harcolunk. A karakterek testreszabásakor most divíziókat kapunk, de ennek részleteit egyelőre nem osztotta meg az Activision. A mérkőzések között a parancsnoki központban lóghatunk, ami tulajdonképpen egy hatalmas közösségi tér lesz. A koncepció hasonló, mint a Destinyben megismert Tower-megoldás.

  
49.
49.
kopic
Örültem volna, ha a németekkel is lehetünk végre és egy SS katonán keresztül átélnénk a háború borzalmait.
48.
48.
ollie92
Mivel DICE Stockholm lassan, de biztosan megöli a BF1-et a sok, barom változtatásaival, ezért végre kezdek örülni, hogy év végére érkezhet egy NORMÁLIS call of duty. Nyár, kora őszre a BF1-nek befellegzik, aztán át is fognak térni a COD-ra. Ha tényleg nem lesz életregenerálódás és átdolgozzák a multit, akkor rám számíthatnak ! Kurva rég COD-oztam utoljára, talán MW2 volt az utolsó a számomra, aztán elkurvult. Jó lesz visszatérni.
46.
46.
amputius
#24: Nyilvan meg az elso evben nem az egesz csapat dolgozik az uj cimen, kell tamogatni az aktualisat is.

Egyebkent erdemes figyelni milyen koran kerulnek ki a jatekrol olyan gameplay video-k, amikor kulsosok jatszhatnak vele szabadon. Amikor fejlesztok iranyitanak ott szandekosan el fogjak kerulni a meg problemas reszeket :)
A jobban sikerult Cod-oknal ma nyar elejen mutatnak hosszabb reszeket, keso nyaron mar kulsos meghivasos multi meccseket streamelnek. Ha csak egy honappal elotte van barmi ilyen akkor lehet sejteni hogy bajok vannak.

Black Ops 2-3-nal eleg koran voltak ilyen streamek, utobbinal a beta is eleg koran volt IW-hez kepest, Ghosts-nal pl semmit se mutattak a megjelenesig. Olyan is lett. Nyilvan izles kedese is de az elobbiek sokkal jobban inditottak mint az utobbi.
42.
42.
Firsttime
#37: Nekem meg minden buzisagbol ami nem egy letisztult egyszerű játékmenetet képvisel.
39.
39.
#38: A headquarter részt a Destiny Tower módjához hasonlítják. Sajnos nem ismerem, de valami közösségszerű dolognak tűnik. (erre válaszoltam: Egyelőre mutattak egy partszakaszt ott rohangáló 40 emberrel, ami valami lobby szerű holmi.)
37.
37.
br1Koo
#31: Nekem a zombis buziágból van elegem, kb az most az ami anno a 2. vh volt. :D
36.
36.
http://mp1st.com/2017/04/26/call-duty-wwii-multiplayer-possibly-feature-40-plus-player-modes-hub-worlds/#.WQGaxdLyiUk

A headquarters ötlet elég tetszetős, a 48 játékos meglepő lenne.
34.
34.
csabuszflash
#29: Jézusom milyen mestermű? cod 2 single mestermű >< hangulatos, akkoriban újat mutatott, szép is volt, de ennyi. Kb mint most a Bf1 single. Sztori semmi nem volt benne. Ebben viszont ugy tűnik valami történetféle lesz.....
33.
33.
br1Koo
#18: A Cod 2-ben is baszott buta volt az AI. Őszintén szólva mindben, csak hát akkor még nem láttuk ugyanazt a játékot minden évben más címmel eladva. :)
31.
31.
bitbandita
Vicces figyelni, hogyan változnak a trendek. 15 évvel ezelőtt mentek nagyon a II.vh-s fps-ek, 1-2 év elteltével pedig az lett az uncsi, mint most a kortárs, meg a futurisztikus környezetben játszódó lövöldék. "Jaj, már megint egy világháborús fps", "miért nem csinálnak valamit modern fegyverekkel", "csinálhatnának valami futurisztikusat is", stb. Aztán jött a Modern Warfare, meg a Quake: Enemy Territory, és mindenki odáig volt, meg vissza. Aztán mára uncsi lett a téma, fölnőtt egy újabb generáció, és most a világháborús témát követelik. Ami persze nem baj, csak ne olyan legyen, mint a B1. Akármilyen hangulatos volt esetenként, az egészet nézve egy nagyra fújt lufi (szigorúan a single kampányra értem), egy blöff. Tartok tőle ez is az lesz, de ne legyen igazam.
30.
30.
Machiavelli
Hát nem tudom, meg látjuk milyen lesz. Nekem azért a 101-es légideszantos hadosztály hiányzik a játékból. Igaz még benne lehet, de kicsi rá az esély. Legalább lenne benne egy darab repülőből kiugrós küldetés. :D Amúgy nagyon f*sza a trailer, de előrendelni biztosan nem fogom.
29.
29.
Zoli0507
#27: Igen ìgy is lehet rà emlèkezni. Ahogy a mai jàtekokra is ìgy fognak kb 15èv mùlva.

Aki mèg akkoriba mikor megjelent jàtszott vele az èrti a mondandòm. Akkoriba elèg volt egy "lövöldès pàlya" zenei alàfestèssel ès nèmi pàrbeszèdel ahoz hogy az ember bele èlje magàt. Ma màr ezek a battlefield, battlefront...........stbstb fostengerek maximum a tiniknek fekszenek. Èdeskevès lett a grafika ha nincs benne tartalom. Persze, ha az ember nem jàtszott volna olyanokkal amik mesterművek lehet èn is a szàmat tàtanàm egy szaros cinematic trailer-től ès azonnal előrendelnèm.
28.
28.
kastorhun
Végre halgattak a játékosokra!
Egész jónak tűnik, hangulata az eddig még meg van, a grafikája pedig korrekt (még).
27.
27.
#22: Attól még semmi sztorija nem volt, golyófogó társakkal. Tök hülyeségeket írsz.
25.
25.
Zoli0507
#22: Ja igen, a from software-t ÈÈÈÈS (dobpörgès) mèg korai ilyet ìrni deee a Team Ninja is felkerülhet erre a listàra idővel.
24.
24.
Zoli0507
#23: Tehàt ezt màr 2014 novemberètôl keszìtik? (Nem kekeckedek hanem tènyleg kèrdezem, mert azt tudom hogy a legutòbbi cod 3èvig kèszült mègis egy rakàs szart hoztak össze tehàt èn ebből arra következtetek hogy ennek a fejlesztèsi ideje nem igàn lehet több 1èvnèl de legyen màsfèl mert mèg az előzőt be sem fejesztèk mar elkeztèk ezt kèszìteni)
23.
23.
amputius
#21: 3 eves fejlesztesi ciklussal csinaljak a Black Ops 3-el kezdve (elotte 2 eves ciklusokban dolgoztak a csapatok).

Ezt a Sledgehammer fejleszti(Advanced Warfare es Modern Warfare 3-at csinaltak elotte)
22.
22.
Zoli0507
#20: Jò reggelt. A cod 2 abban az időben az akkori technikàval mèrve kb olyan mint a mostani egy Witcher-el vagy Uncharted-al. Melyik cèg? Hm... tènyleg nem sok, akiktől az ember garantàltan minősègi jàtekot kap az a Naughty dog, Cd Projekt red..... ès talàn ha a Guerrilla csinàl mèg egy AAA cìmet a Horizon utàn ami esetlegesen mèg jobb lesz akkor mèg talàn ők (a killzone-al kicsit elàstàk magukat), persze a Rock Start kihagytam mert ők is maradandòt alkotnak de nem szìvből hanem profitbòl.
21.
21.
Zoli0507
#19: Ez rohadt jòl hangzik. Tènyleg jò volna vègre egy minősègi vh. Deeee ha őszintèk akarunk lenni; kb 1èvük sincs összèsègèben, ès mèg MULTIPLATFORM lesz. Esèlytelen hogy hogy ez kiemelkedjen a "TUCAT" közül.
20.
20.
#18: Mert a cod 2-nek hatalmas sztorija volt :D és melyik cég nem profitorientált? Jó reggelt.
19.
19.
Más oldalon olvastam, ha minden igaz az E3-on kapunk játékmenet videót, nem lesz automatikus életvisszatöltés és a lőszerrel is spórolni kell majd.
18.
18.
Zoli0507
A demo call of duty 2!. Ùristen az emlèkek, az a jàtèk egy ikon volt szàmomra a règi szèp időkben. Mèg èdesapàm is vègig jàtszotta.

De, "fekete leves", szerintem simàn "ràhùzzàk" ezt a vilàgot a legutòbbi "csinàlmànyukra"(hànyadèk). Lesz egy tök èrdektelen, lelketlen "kampàny" ami kb annyi cèlt szolgàl hogy "felkèszìt" a multira. Idiòta Ai,....stbstb....
Nagyon szeretnèm hogy ne legyen igazam. Apu szerintem maga alà rosàlna ha megvenèm es mintegy meglepiből csak ùgy leültetnèm mondvàn "na ezzel jàtszàl". Deee hàt igen, ez Cod. Sok jòt nem vàrhat ettől a profit orientàlt cègtől.
Ha csak azt nèzzük hogy mennyi időt szentelnek rà.... Esèlytelen hogy ez egy tisztessèges munka legyen ès meltò folytatàsa a nagyon règi igazi Cod-nak.
17.
17.
Artyom150
Ennyi alapján nálam 10/10.
16.
16.
McDuff
#13: Hujujjj itt az egyik részvényes/színész/fejlesztő/rokon/előrendelő/rászarnakalemezreakkorismegveszemcsaklegyenrajtahogyCoDgyerek. Válaszd ki melyik vagy, csak nyugodtan, nem kell beszarni, dobd be a közösbe!
Nah most hogy figyelsz hátha lejutsz idáig: attól hogy nem vagyok ugy belebuzulva mint te hogy már fél 7kor nyomogattam az F5-t a youtube, attól még egy gamer oldalon a fenti előzetest megnézhetem nem? Az is lehet - és most kapaszkodj meg - lehet játszani is fogok vele!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...