Injustice 2 - Joker is csatlakozik

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 26.
  • Videó
Link másolása
Napok óta megy a találgatás, melyik új karaktert leplezi le a NetherRealm Studios és a Warner Bros. Entertainment. Végül úgy néz ki, Joker lesz a befutó, ma este ugyanis kiszivárgott egy rövid videó, amiben Flash-sel csap össze.

Egyre csak hízik az Injustice 2 karakterfelhozatala, és lassan tényleg a teljes DC-csapat beköszön majd egy-egy pofon erejéig. Ugyan hivatalosan még nem erősítette meg a NetherRealm Studios, hogy Joker is szerepel a játékban, de az elmúlt napok találgatására tett pontot egy friss felvétel, amelyen a gonosz Flash-se csap össze.

Az Injustice második része a tervek szerint május 16-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
pendrivedealer
#1: Hát nem tudom! Elég sokat játszottam az előző résszel, de ez a Joker kinézetre abszolút nem hasonlít. A kombó és a mozgás hasonló, de hát, ez minden játék folytatására igaz.
3.
3.
KRAT0S
Jól "bemutatkozott",sz@rrá verték :D
2.
2.
pjoco
#1: Tény hogy áthúzták, de most ha régen működött a dolog akkor minek változtatni rajta, Mortal Kombatból is felismertem amúgy jó pár mozdulatot amit itt megkapott pár karakter. Attól független várom és érdekel mert verekedős játékokból csak ez tetszik meg a Mortal Kombat 9 és 10. Valahogy a Street Fighter meg társai nem hoznak lázba.
1.
1.
dcba
URISTEN NE MAR!!! Most komoylan fogtak az elozo resz Jokeret es athuztak ide, minimalis valtoztatasokkal? A beallas tokugyanaz, a comboi is teljesen!

Amiota meglattam az elso gameplayt azota ruhellem ezt a jatekot es ahogy haladunk a megjelenesig, minden video csak megjobban meggyozott arrol, h ez csak egy kvazi egy Standalone DLC lesz, amihez jonni fognak DLCk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...