Free-to-play modellre vált az Awesomenauts

A Ronimo Games bejelentette, hogy jövő hónap végén free-to-play modellre vált oldalnézetes MOBA-platformer játékuk, az Awesomenatus. A régi játékosok megtarthatják eddig megszerzett karaktereiket, de az újakért már fizetni kell.

Holnap lesz napra pontosan öt éve, hogy megjelent a Ronimo Games oldalnézetes, platformer elemekkel megbolondított MOBA-játéka, az Awesomenauts. A cím azóta is népszerű a Steamen, még mindig találkozni játékosokkal.

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy free-to-play modellre váltanak, így május 24-től bárki kipróbálhatja a címet. Felújították a tutorial módot az új érkezők kedvéért, valamint természetesen egy új játékbeli valuta, a pénzért megvehető Awesomepoint is megjelenik.

A régi játékosoknak az eddig megszerzett karakterekért nem kell fizetniük, a frissítés megjelenése után azonban már csak pénzért vehetnek újakat. Az úgynevezett Awesomenauts All Nauts Pack továbbra is elérhető lesz, melyben egyszeri fizetéssel megkapjuk az összes szereplőt.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
4.
markoci555
Még megjelenés után nem sokkal akciósan szereztem be, sok szép órát töltöttem vele. Pár hónapja előkaptam, már jobban akadt, a ping is az egekben mindenkinél, de ez nem nagy dolog, a legrosszab az az iszonyatos várakozási idő. Asszem 5 percre van osztva, és lehet be se kerülsz, akkor újabb 5 perc... És akkor megeshet hogy berak full profikkal, kevesebb mint 5 perc alatt kikapsz. És hackerekkel is tele lett, ugyan az a pali kb 3 karaktert bannoltatott ki magának, és gondolom folytatja.

Most a frissítés remélem hoz pár jó dolgot, újra elővenném.
1.
Fooxfire
Amikor egy hónapig csak potato laptopom volt, ez a játék jelentette nekem a gaminget.
Simán megérte az árát.
Egyébként elképesztő hogy mennyi aktív játékos van benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...