Awesomenauts MAC, PC, PS3, X360

Orosz majmok jetpackkel, óriásrobotok és idegenek - az Awesomenauts elmebeteg játék, de az ilyenek miatt szeretjük az online piactereket!
1493539200

Free-to-play modellre vált az Awesomenauts

A Ronimo Games bejelentette, hogy jövő hónap végén free-to-play modellre vált oldalnézetes MOBA-platformer játékuk, az Awesomenatus. A régi játékosok megtarthatják eddig megszerzett karaktereiket, de az újakért már fizetni kell.
1413748800

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!
1413446414

A hétvégén tíz játékot próbálhatunk ki a Steamen

Általában csupán egy-két alkotást próbálhatunk ki hétvégente a Steamen, ám ezúttal nem kevesebb, mint tíz játék közül mazsolázhatunk. Lesz itt Company of Heroes 2, GRID 2, Trine 2 és Killing Floor is - igazi műfajkavalkád!
1393857000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a South Park-rajongóké, és pont: pénteken landol a boltok polcain a várva-várt South Park: The Stick of Truth, amiben a bogyókák szerepjátékos kalandjaiba keveredünk majd.
1369847284

Humble Indie Bundle 8 - muszáj befizetni rá

Ha szereted az indie fejlesztéseket, az új Humble Bundle-re muszáj lesz befizetned, mert irgalmatlanul jó a felhozatal. Az akció a szokásos, annyit fizetsz, amennyit szeretnél.
1343653200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Uborkaszezon, uborkaszezon - lassan vége lehetne már! Ezekben a napokban sem lesz túl sok érdemleges megjelenés, egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy mire lennénk hajlandóak pénzt áldozni. A Deadlight rendkívül ígéretesnek tűnik, és az új Orcs Must Die!-t is várjuk.
1335794400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!