Így fut konzolokon a Prey demója

Link másolása
Pénteken élesedett Xbox One-on és PS4-en a Prey demója, melyet jó szokásához híven a Digital Foundry tüzetesebben is átvizsgált. A játék technikailag nagyrészt rendben van, csak kisebb hibákkal találkoztak a rovat munkatársai.

Pár napja vált elérhetővé konzolokra a Prey demója, melyben a játék elejébe nézhettek bele, ha letöltitek a klienst. A Digital Foundry is ránézett a próbaváltozatra, tapasztalataikat videóban osztották meg.

A konzolos CryEngine-es játékok teljesítménye általában hagy némi kívánnivalót maga után, elég csak a nemrég megjelent Sniper: Ghost Warrior 3 ötperces töltögetéseire gondolni. Szerencsére az Arkane által fejlesztett Prey esetében nincsenek nagyobb technikai jellegű problémák. A cím stabil 30 fps-sel fut mindkét konzolon, egyedül Xbox One-on volt némi lassulás egy füves területhez közeledve. A töltési idők csak a pályák között nyúlnak egy percnél hosszabbra, egy-egy elhalálozás után másodpercek alatt visszakapjuk az irányítást.

A legkomolyabb hiba a játékkal, hogy PS4-en késve reagál a program a kontroller gombnyomásaira, amitől a célzás, sőt maga a nézelődés is nehézkessé válik. Szerencsére a fejlesztők tudnak a hibáról és ígéreteik szerint a teljes változat érkezésééig megoldják a problémát.

A Prey május 5-én jelenik meg Xbox One-ra, PS4-re és PC-re - utóbbihoz a gépigényt erre találjátok.

12.
12.
NECROSMOKE
Hat a demo eleg ratyi lett. PS4-en eleg gyenge a grafika(persze ez nem azt jelenti, hogy a jatek nem jo ) Remelem lesz javitas. Elegge BioShock-os beutese van.
Az elozo Prey-el nem jatszottam, szoval nem tudom ennek egyaltalan van-e koze az elozo reszhez.
11.
11.
Darksiders84
Ez érdekes fele vélemény nagyon nem másik fele igen nekem a demo kimaradt ezért inkább megvárom a teszteket már nem ugrok rá egyből hiába tűnik nagy címnek.
10.
10.
zozo76hun
nekem bejott igy elso blikkre, igaz a grafikatol nem estem hanyatt, de ez a sci-fi szeru kornyezet amugyis bejott, xbox one-n nincs imput lag, faszan lehet iranyitani. lehet beruhazok ra.
9.
9.
TDavid22
Sajnálom a mostani játékosokat, hogy nem a történetre koncentrál vagy a lehetőségeket nézi egy játékban hanem azt hogy mennyi képkockát lát egyszerre a monitoron...
De az biztos hogy én jól fogok szórakozni amikor játszom a játékkal. :)
7.
7.
csabuszflash
kipróbáltam ps4en. nekem a játék tetszett,a hangulat ,az egész koncepció és a bioshockra tényleg hasonlít több aspektusban. egy dolog ami játszhatatlanná teszi az ez a kontoller input lag. szörnyű. mert amugy tényleg 3p fps meg minden de ugy késik mint a szar. lőfegyver majdnem használhatatlan benne. a csőkulccsal is össze vissza csapkodtam mire eltaláltam vele a jószágokat. ezt javítanák akkor baromira érdekelne
6.
6.
guba800
Kiprobáltam a demot,hát nekem ez a játèk felejtős.
5.
5.
crytek
A City valami kodsort cseszhetett el mert a beta kottán futott a full meg ahogy hallom alig használ 10% VGA-t... De majd ezt javítják úgyis
4.
4.
aordog
Nekem nem jön be egyenlôre, amit láttam belôle. Ez nem az a Prey...
2.
2.
KRAT0S
"A konzolos CryEngine-s játékok teljesítménye általában hagy némi kívánnivalót maga után"

Jah persze,a konzolok a hibások...de lehet meg kéne már nekik tanulni játékot programozni+fejleszteni-nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni.

"a fejlesztők tudnak a hibáról és ígéreteik szerint a teljes változat érkezésééig megoldják a problémát."

ami május 5 ugye! évekig nem csinálták meg majd most 5 nap alatt kész lesz....ne etessenek már...a demo "egyszarűen" játszhatatlan és nem csak a hibák miatt,hanem maga a játék egy kalap szar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...