GC 2006: Starcraft 2 és Diablo 3 esélyek

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Ismét Paul Sams fecsegett, de most nem nekünk, hanem az IGN embereinek. Állítása szerint 3 bejelentetlen játékon dolgoznak, melyből egyik a Starcraft 2.

Ismét Paul Sams fecsegett, de most nem nekünk, hanem az IGN embereinek. Állítása szerint 3 bejelentetlen játékon dolgoznak, melyből egyik a Starcraft 2.

Már régóta pletykálják, hogy folytatódik a Starcraft, és bár most sem kaptunk semmi konkrét infót, legalább újra megcsillant a reménysugár. Idézet Paul Sams, Blizzard fejestől: "A Starcraft az én abszolút kedvencem és mint tudjátok, semmi okunk nincs, hogy ne folytatódjon akár ez, akár a Diablo sorozat. Nyugodjatok meg, én leszek a legboldogabb ember a világon, amikor bejelentjük majd a Starcraft 2-t".

Nos, azt hiszem nem kell sok kommentárt fűzni a dologhoz - főleg, hogy határozottan nem feltételes módban beszélt Paul barátunk a Starcraft és Diablo folytatásokról. Kíváncsian várjuk, mikor mutatják be végre a nagy folytatásokat!
11.
11.
Black Dragon
Csatlakozok! D2 RULEZ! Az egyetlen játék amivel megjelenése óta játszok!

10.
10.
Mobalint
A Diablo 2 is király volt, el sem tudom képzelni, milyen új cuccokat vittek a 3-ba. Mindenesetre én nagyon várom a folytatást, és remélem hamarosan a piacra is foglyák dobni. A Diablo sorozat a legkirályabb a világon!!! Eddig egyik szerepjáték se tudta túlszárnyalni őket (és később sem tudják majd).:) Remélem azért nem csak netre fogják építeni, hanem lesz benne single player is. Hajrá Diablo!!!!!!!!!!!!!!!!
9.
9.
PCmonster
kö kutyának sc2 meg w4 d3 rulzzzzzzzz wáááááááá
8.
8.
PCmonster
Diablo 3 a népnek de most röktön!!! wááááááááá
7.
7.
Myko Alto
Jesszusom! Ha ez igaz és mindkét játéknak elkészítik a folytatását, akkor itt valami eszméletlen nagy kasza lesz srácok! GOndoljatok csak bele! A Blizzard nem ad ki akármit a kezéből. Namármost, haz ezen a vonalon elindulunk és hozzá teszzük azt, hogy milyen szintü játékokat lehet már manapság gyártani, akkor teljes lesz a befosás!!!! :D
5.
5.
sasikaa
DIABLO 3 RULEZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDE NEKEM!!!!!!!!!!!!
5.
5.
Ca$h
Én mind a kettőt nagyon várom! CSUHIJ!!! :)))
4.
4.
bem
én meg starcraftot várom jobban mert még egy olyan jó rts nincs a főldőn sajnos amilyen a starcraft.... a diablot meg nem nagyon csipem.
3.
3.
Halfer
Én is a Diablo folytatásnak örülök jobban. Azt is megnézném milyen lenne egy World of Starcraft/Diablo, de csak érdeklődés szinten, hisz elég nekünk a WoW :D
2.
2.
Utys
Jó hír. Bízom a Blizzardba, bár én a Diablo 3-at jobban várom.
1.
1.
dr3l
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...