Egy régi ismerős a Quake Championsben

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 4.
  • Videó
Link másolása
Rangert bizonyára nem kell bemutatnunk a Quake-fanoknak, elvégre a drabális fickó már az 1996-os első részben is feltűnt. Védjegye az arcát takaró sisak és a mély orgánum - a legújabb trailer őrá fókuszál.

A leginkább egy űrgárdistára hasonlító Rangert sokan még mindig Quakeguynak becézik, annyira összeforrt a fizimiskája a korábbi részekkel - alapból őt kapják meg az ingyen játszók is. Sajnos a korábbi szinkronszínészt Jim Wardra cserélték, de a Bethesda szerint veterán művészről van szó.

Ranger aktív képessége a Dire Orb, amivel teleportálhat, páncélja a szokásos barna és sárga színekben pompázik. Ezen kívül a Son of a Gunnak hívott passzív skilljével 25 százalékkal kevesebb önsebzést ér el.

A Quake Champions jelenleg zárt bétafázisban van PC-n, íme, egy hosszabb gameplay a próbaváltozatból:

3.
3.
Shifty
#2: Volt a sajtónak (és feltételezem, youtubereknek is) küldött levél és kódcsomag. Az embargó május 2-án járt le. Nekünk is lesz hamarosan bétatesztünk.
2.
2.
br1Koo
Játszom én is a Bétával, és láttam pár videót feltöltve youtube-on, ami nem hiszem, hogy egészséges a feltöltőnek, ugyanis semmit nem lehet a játékból megosztani. Nem tudom ki az aki ezt a videót feltöltötte, de megfontolnám a helyetekbe, hogy nem osztjátok meg az oldalon, mert lehetségesek a jogi következményei. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de jobb az óvatosság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...