Ready or Not - ha neked is hiányzik a SWAT-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sierra klasszikus sorozatát juttatja eszünkbe a Ready or Not, amelyben egy SWAT-csapat tagjaként kell helytállnunk. A játékban kulcsszerephez jut a realizmus, és csak a gondos tervezés vezethet sikerre.

A Ready or Not a Void Interactive fejlesztése, az Unreal Engine 4-gyel hajtott taktikai lövöldében egyjátékos módot, valamint kooperatív és kompetitív multiplayert is kapunk. Előbbiben akár nyolc játékos is összefoghat egyébként, ami azt sejteti, hogy kifejezetten méretes küldetésekkel kell majd szembenéznünk.

A játék sokat ad a realizmusra, ha tűzpárbajra kerül sor, fedezékbe bújhatunk, onnan pedig mindenféle irányból kikukucskálhatunk majd. Az ajtókat nem muszáj berúgni, tetszőleges sebességben tárhatjuk fel azokat, illetve az egér görgőjével egyébként is szabályozhatjuk a karakterünk sebességét - értelemszerűen, ha lassabban mozgunk, pontosabban célzunk.


A Ready or Notban változatos eszköztár kapott helyet, a pre-alfa változatban több mint 30 kiegészítő szerepel, és a készítők még az animációkra is odafigyeltek; a karakterek mindent a helyükről vesznek elő, és oda is tesznek vissza. A lövedékek fizikája típusfüggő, a sebzésüket pedig a célpont védelme határozza meg. A küldetések előtt taktikai tervezés szükséges természetesen.

A Ready or Not megjelenési dátuma nem ismert egyelőre, és bár platformlistát sem közöltek még a srácok, a leírás alapján a PC-s verzió biztosra vehető.

9.
9.
Mediczoli
Ez a zene ment a Szomszédok szomorú részei alatt. Nagyon jó játék lesz alig várom !!!
8.
8.
GAMEROD
Hogy őszinte legyek pont a SWAT az a játék ami a legjobban hiányzik. Még a mai napig mennek multiban is a játszmák, megunhatatlan. Remélem valóban hozni fogja azt a hangulatot.
7.
7.
belizarr
hát ez elképesztő! :O nagyon várom.
6.
6.
kopic
https://youtu.be/aIXyKmElvv8

Bocsi...
5.
5.
Angelwing
#3: ezen könnyen lehet segíteni, vegyél új gépet! :D amúgy a játék jól néz ki!
3.
3.
CJgabor
Mindig úgy elkezdek örülni az ilyen bejelentéseknek, mint majom a farkának, aztán rájövök hogy valószínűleg úgyse fut el a gépemen :(((
2.
2.
pjoco
#1: Tesó mint egy falat kenyér úgy hiányzik. Alig várom megjelenjen. Rainbow Six Siege után ez felüdülés lesz. Coopban társakkal legjobb.
1.
1.
reddevil1015
Aki játszot valaha a swat4--el annak hiányzik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...