Nyugalom, még mindig készül a Dead Island 2

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 8.
  • Hír
Link másolása
Az Eurogamer rossz híreket hallott, úgyhogy inkább rákérdezett a Deep Silvernél, hogy mi a helyzet. A kiadó szerint aggodalomra semmi ok, a Sumo Digital gőzerővel hegeszti a Dead Island 2-t.

A Dead Island 2 megjelenését 2015 tavaszára ígérték eredetileg, azonban jelen állás szerint még azt sem vehetjük biztosra, hogy jövő tavasszal tolhatjuk a régóta várt folytatást.

Ahogy azt bizonyára tudjátok, a játékot a Spec Ops: The Line-t is jegyző Yager fejlesztette eredetileg, végül azonban elvették tőle a projektet, nem sokkal később pedig csődöt is jelentett a cég. A Deep Silver a brit Sumo Digitalra bízta a munkálatokat, azonban ennek a bejelentésnek már több mint egy éve, azóta nem hallottunk semmit a játékról, és az is furcsa, hogy a cím steames adatlapja eltűnt időközben.

Nos, az Eurogamer újságírója is rossz híreket hallott az utóbbi időben, ezért gondolta úgy, hogy inkább rákérdez a Deep Silvernél, hogy mi a helyzet. A kiadó igyekezett megnyugtatni minket: mint írják, a játék gőzerővel készül, és amint lehet, megosztanak majd ezt-azt vele kapcsolatban.

7.
7.
markoci555
jé tényleg, beugrott a futkosós zombis trailer, akinek ellopják a csukáját a végén :D
6.
6.
Formula1fanatic
Middleground és indie megy nálam is egy jó ideje, ott még találni egy két jobb címet. AAA-ban nagyon ritkán.
5.
5.
Rakottkrumpli
#2: Egy év alatt kb 2x veszek tripla A-s játékot, az is kb előző évi általában, mert addigra kerül annyiba, mint amennyit ér... Szóval ja.. .simán rá lehet vetíteni az egész játékbizniszre az első kommentem ;)
4.
4.
dcba
#2: Nehanynal en is komolyan meg szoktam en is kerdezni, h de minek?! :D
3.
3.
piskóta
Most lettem csak igazán nyugtalan.
2.
2.
Formula1fanatic
#1: Ilyen alapon a többi AAA játéknak nevezett akármi minek készül?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...