Még idén megjelenik az új Need for Speed

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ghost Games és az Electronic Arts hivatalosan is megerősítették, hogy idén év végén jelenik meg a Need for Speed-sorozat következő felvonása. Az első igazi konkrétumokat az E3-on kapjuk majd meg.

A Need for Speed hivatalos oldalán jelentette be a Ghost Games és az Electronic Arts, hogy a februárban még csak a 2018-as pénzügyi esztendőre belőtt Need for Speedre nem kell jövő év tavaszáig várni, a következő epizód ugyanis már idén, valamikor az őszi szezonban megjelenik. A kiadó ígérete szerint az első igazi konkrétumokra és látnivalókra a júniusi EA Playig kell várnunk, vagyis az E3-on már láthatjuk akcióban a játékot.

Annyit viszont már most is megosztottak, hogy a személyreszabásnak óriási szerepe lesz, illetve a rendőrös üldözések is visszatérnek, amelyeket jó eséllyel egy ismételten hatalmas, bejárható városban élhetünk át. Végezetül pedig kiderült, az egyjátékos mód ezúttal már teljesen offline is játszható lesz, nem igényel majd állandó internetkapcsolatot.

26.
26.
ollie92
#25: Pontosan..valami új íz, vagy szín. NFS2015-nek olyan trehány és klisés átvezetői voltak, hogy kínosan éreztem magam nézésük közben. Ott amperkedtek, ugráltak, hipsternek öltözve. Egy új irány, felkapó és többcsavaros sztorival, új helyszín és igazi karakterek akik nem küldenek üzenetetet minden szarásuk után.
25.
25.
Gykrizsi
#24: Ja, amikor próbálnak kilépni a komfortzónából, akkor meg olyan marhaságok jutnak eszükbe, mint kötelező netkapcsolat meg pause elhagyása. De tényleg akármit bele lehetne vinni. Pl. egy családos apa/anya titokban versenyezget éjszaka, vagy akár valami utcakölyök, aki bekerül ebbe a világba fúl csórón (persze mindenfajta gagyi lazulás nélkül, mert a múltkoriban vér ciki volt ez a sok haverbrooskodás).
24.
24.
br1Koo
#23: Az a poén, hogy nem is lenne lehetetlen egy olyan környezetet teremteni ami érdekes lehetne.. Eleinte egy környék, ahol a helyi formák ellen kellene versenyezni, de nem felületes gagyi szövegekkel, hanem rendesen kidolgozott személyiségekkel, szituációkkal amolyan rpg szerűen, aztán kiterjeszteni a várost, később elköltözni más helyre, beújítani a verdát. Adni súlyt a játéknnak, az elemeknek. Ki tud kötődni olyan versenyekhez, autókhoz, helyszínekhez amik semmiről nem szólnak, csak tucatban érkeznek? Szerintem ez a legnagyobb probléma, hogy a mai napig ugyan azt próbálják csinálni mint 98-ban, csak csilivili körítéssel. Unalmas..
23.
23.
Gykrizsi
#22: Komolyan mekkora lenne már. Kezdetben mehetnénk mindenféle csotrogánnyal, és csak annyi lovénk lenne, hogy azt fejlesztgessük. Olyan jó lenne ezt játszani és nem csak olvasni.
22.
22.
br1Koo
Én olyan szívesen látnék már valami egyedi ötletet, de mindig a klisével állnak elő. Pózer sztori, pózer környezet, jellegtelen motívumok. Miért nem írnak egy sztorit amiben egy autószerelő fiaként kell lázongani a fater ellen, építgetni szép lassan a kocsit, aztán lécelni vagy tudomisén. Annyi jó ötletem lenne, hogy érdekesebb legyen játszani ezzel a halott legendával, de úgy érzem a fejlesztők szarnak bele, igazából.
21.
21.
Gykrizsi
#12: Úgy egyet értek veled. Annyira akarnék egy jó NFS-t, de amig az irányítást sem tudják belőni, addig kár is érte aggódni, hogy NFS-re kell költenünk a pénzt.
20.
20.
ollie92
És kifelejtettem a legfontosabbat.
Nem lehet megállítani a játékot !
Ha versenyzel és valami félbeszakít...basz/6.
19.
19.
Darksiders84
#18: Ja unalmasak már a luxus autók inkább több középkategóriásat kéne szerepeltetni.
18.
18.
shatterhand
Csak a jatszhatatlan bugatti meg koenigsegg es tarsait hanyagoljak már légyszi.
16.
16.
Neo1989
"Végezetül pedig kiderült, az egyjátékos mód ezúttal már teljesen offline is játszható lesz, nem igényel majd állandó internetkapcsolatot."

Na ennek nagyon örülök. Mer 1. Nálam van h napjába 2X elmegy a net és 2. így megállítható a single gameplay ha telefonálnod kell v kajálni akarsz v v mi.
15.
15.
RangerFox
Underground 2, Hot Pursuit, Most Wanted 2012 a legjobbak. A tavalyival még nem játszottam. Kíváncsi vagyok milyen lesz
14.
14.
n_csacsi
Remélem leállnak az "A" osztályos autókról, és végre visszaállnak a közép osztályos autókra, mert azokat legalább lehetett szépen tuningolni, nem csak mondjuk felnit cserélni rajtuk...

Jó lenne egy NFSU 1 v 2 remake...júniusban kiderül
12.
12.
ollie92
Egy uborkaszezon alatt nekimentem az utolsó NFS-nek.
Hát nem szépítek, egy hányadék lett...végre visszatértek az Underground érába erre rendesen el is baszták !

Szerintük Kaliforniában minden nap szakad az eső....de ez még elmegy.
Buta rendőrök, csaló ellenfelek, állandó online kapcsolat, gagyi autó irányítás.
Ha ettől nem tudnak jobbat, hagyják is abba inkább. Nem kell mélyebbre süllyedni.
11.
11.
Angelwing
#1: Azt mondják hogy a remény hal meg utoljára. A Need for Speednél már a remény is meghalt. Szóval ne reménykedj hogy kapsz egy jó játékot. Kizárt hogy jó lesz!
9.
9.
Firsttime
6.
6.
crytek
Ha elfelejtik ezt az utolsó inkább közösségi oldal mintsem autós game netes faszságot akkor még jó is kisülhet belőle.
4.
4.
aordog
Szerintem az elözô fogyasztható volt.
3.
3.
ilovenancythompson
én a need for cocain-t várom már ..
2.
2.
MongooseXD
Nem tudom miért de rossz előérzetem van ....
1.
1.
piskóta
Jajjj, de szeretnék kellemesen csalódni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...