A jövő év elejére ígérik az EA Sports UFC 3-at

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb játékkal bővült az Electronic Arts megjelenési naptárja az aktuális pénzügyi évet illetően. Az EA Sports UFC 3 a jövő év első negyedében érkezik, és egyelőre egyedüli induló az időszakban az EA részéről.

Készül az EA Sports UFC harmadik felvonása, a játék 2018 első negyedévében (az aktuális pénzügyi év végén) kerül majd boltokba. A játékról nem kaptunk részleteket, még a platformlista sem ismert, de a korábbiakból kiindulva nem lövünk mellé valószínűleg, ha PS4-es, illetve Xbox One-os debütöt feltételezünk. Az is bebizonyosodott ezzel, hogy az EA két évente adja ki a UFC-játékok újabb részeit.

Az EA az aktuális pénzügyi beszámolója kapcsán pontosította a menetrendjét. Az áprilissal kezdődött pénzügyi év első negyedében nem lesz új játéka, a szeptemberrel véget érő második negyedévre azonban alaposan belehúz: a FIFA 18, a Madden NFL 18 és az NHL 18 mellett az NBA Live 18 is ekkor várható. Az EA az NBA-vel újabb hosszú szünet után tér vissza.

A folytatásban a Star Wars: Battlefront II-re és az új Need for Speedre számíthatunk, ezt követi aztán a UFC 3, amely egyedüli indulónak tűnik a negyedévben egyelőre. Habár az EA az E3-on jelenthet még be játékokat az időszakra, az biztos, hogy a BioWare új címe már lekési a pénzügyi évet.

3.
3.
gorgo

Egy Fight Night is jó lenne erre a generációra
2.
2.
dcba
Csinalhatnak kicsit kevesbbe osszetetre a kampany modot, plusz lehetne valami filmszeru story modja, szorakoztatobb lenne, mint edzeni, meg eventekre jarni.

Plusz a mechanikan is javithatnanak, mert elegge frusztralo, h a jatek lenyegeben a controller jobb analogjanak rangatasabol all. Otletem nincs, hogyan lenne jo, de nekem ez a 2 UFC nemigen jott be, pedig a grafika, a hangok iszonyat el vannak talalva, de mint jatek engem nem szorakoztat a fentiek vegett.

Plusz, h hergeljem seggeszkit, johetne PC-re is!
1.
1.
Dreadlox
Egy PC-s Madden-t végre! De úgy se lesz belőle semmi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...