Brutális trailerrel mutatkozott be az Ancestors

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A 1C Company és a Destructive Creations egy vadiúj RTS-t készít Ancestors címmel, melyben négy nép csap össze a középkori Európában: a vikingek, az angolok, a germánok és a szlávok. Hatásos filmes előzetest kaptunk.

Az Ancestorsban a játékosok négy frakció közül választhatják ki a legszimpatikusabbat, akik aztán vérre menő és brutális csatákat vívhatnak Európa meghódításáért. Az angolok, a vikingek, a germánok és a szlávok történelmileg pontos kampányt kapnak, ám a hódítás nem mindig sikerül erővel.

Csak a megfelelő taktikai döntések meghozatala, valamint az ideglenes települések felhúzása vezet sikerre. Nem beszélve arról, hogy a terep adottságait mindig figyelnünk kell, ahogyan a seregünk moráljára is. A moziszerű kameranézetnek hála brutális ütközeteket élhetünk át, a vér szinte sárrá áztatja a csatamezőt, és akár több száz egység is lehet a képernyőn - a látványért az Unreal Engine 4 felel.



Természetesen erőforrás-menedzsment is helyet kapott az Ancestorsban, nem is beszélve a multis csatákról. Megjelenési dátum még nincs, a játék egyébként PC-re és Xbox One-ra készül.

19.
19.
markoci555
A trailer szerintem odab*sz, de a képek amik nagyon tetszenek nekem. Jobban látszik rajtuk milyen lesz. A tralier csak kedvcsináló. Vikingek új évad nemsoká jön :D
18.
18.
kastorhun
Tetszik, de szerintem sem fognak ezzel kasszát robbantani, ha jól sikerül akkor egy szűk réteg imádni fogja.
17.
17.
_NMI_
Nekem tetszik, várom soxeretettel :D

Elsőre egy kis létszámú, csapatalapú RTS-nek néz ki, ahol ráfeküdtek a harcri animációkra. Ha jól fog kinézni, az nem lesz rossz, kérdés, hogy mennyit tud majd emellett mutatni, mennyire lesz középszerű.
16.
16.
crytek
#15: A többiek nem tudom mit fikáznak én csak a saját szemszögömből tudok nyilatkozni:
Egy RTS-t nekem ne TPS meg fps nézetű videókkal promozzanak.
15.
15.
pjoco
#14: Az a baj hogy egyből leszarozzák mert Rts. Nem normálisok. Akkor f*sznak jönnek ide nézik meg és kommentálnak.
14.
14.
Mortis
#13: jól mondod. nem értem miért fáj egyeseknek, hogy az amúgy is szegényes kínálatba beköszön egy új stratégia.
a legutóbbi időszakban a Cossacks 3-mon kívül nem nagyon tudnék mondani tradicionális történelmi RTS-t, és sajna az nem sikerült a legjobban.
13.
13.
pjoco
Basszus ennyire kihalóban van az RTS műfaj hogy még azt se tudják itt egyesek hogy mi ez? :D Szerintem nem volt szar. És képek alapján is úgy látom hogy kapunk egy igényes stratégia játékot. Évek óta nem játszottam eggyel se. Total War sorozat nem érdekel. Ezt kipróbálom majd.
12.
12.
xICEMANx
Nekem bejött, hangulatos a képek alapján. A trailer kicsit becsapós, de valahogy látszott is rajta hogy ez nem TPS style lesz. Viszont bemutatónak jó volt. Képekről meg igazán megnyerő a hangulata.
11.
11.
crytek
#10: "Egy For Honor jellegű játékra számítok" Akkor jobb ha el is olvasod a cikket mert ez egy RTS lesz.... sajnos :(
10.
10.
Extol
Én semmilyen filmet nem láttam, csupán rövid bemutató animációt. Filmes előzetes alatt sztem inkább az előszereplős filmet érjük. Vannak animációs filmek pl Kung Fu Panda stb.
Egy For Honor jellegű játékra számítok
9.
9.
Yanez
A stílus kedvelőinek bejöhet, de annyi szent, hogy nem ezzel fognak kasszát robbantani.
8.
8.
h.jozsa
Kalap szar!....tuti bukó!
6.
6.
crytek
Trailer alapján azt hittem kap ellenfelet a Ryse erre szaros rts aminek köze nem lesz a trailerhez :(
4.
4.
hedzsooo
Hú, bejövős! Pedig nem sok RTS-hez volt eddig türelmem, de ezzel lehet teszek majd kivételt! :-)
3.
3.
kirschakos
Szerintem szuper volt. Ha ilyen csaták lesznek a játékban, márpedig a képek alapján úgy néz ki, akkor kíváncsi leszek rá :)
1.
1.
Tokodboy
Ez inkább brutálisan szar trailer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...