Ancestors PC, XBOXONE

Négy nemzet brutális középkori csatái a Destructive Creations RTS-sében.
1615374000

Ingyenes verziót kapott az Ancestors Legacy

Az Ancestors Legacy még az ingyenes változatának címével sem finomkodott: a Peasant Edition néven futó csomagot bárki beszerezheti, hogy részt vegyen az egyjátékos küldetésekben vagy az online csatákban.
1565593200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokra megsokasodnak a játékmegjelenések, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra, így inkább az ínyencek fognak örülni. Lássuk a legfrissebb premierek listáját!
1558515600

Nyáron konzolokra is befut az Ancestors Legacy

Eddig csak az Xbox One-os verzió volt a biztos a Destructive Creations valós idejű stratégiájából, de most már tuti, hogy PlayStation 4-re is megjelenik a kellemesen sikerült Ancestors Legacy. Nyáron indul a középkori háború kontrollerrel.
1529920821

Ancestors Legacy - rengeteg tartalom jön még

Egy hónappal ezelőtt jelent meg az Ancestors Legacy, aminek alkalmából a fejlesztők felvázolták terveiket a játék jövőbeli kiegészítéséről és tartalmairól. Ezek alapján kijelenthető, hosszútávon tervez a játékkal Tomasz Gop és csapata.
1526922000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!
1517990450

Dátumot és multiplayer bétát kapott az Ancestors

A 1C Company és a Destructive Creations tavaly májusban bejelentett játéka, az Ancestors Legacy újabb lépést tett a megjelenés irányába, tegnap ugyanis dátumot és játszható multiplayer bétát kapott a játék.
1504965629

Ancestors Legacy - 20 perc az ígéretes RTS-sel

Az 1C Company és a Destructive Creations a középkori Európa véres csatáit szeretné feldolgozni az Ancestors Legacyben, amelyben a vikingek, az angolszászok, a germánok és a szlávok háborúiba csöppenünk.
1501236055

Először akcióban az Ancestors

Végre valódi akció közben is megleshetjük a májusban hangulatos filmes előzetessel leleplezett új 1C Company- és Destructive Creations-RTS-t, az Ancestorst, amiben négy nép csap majd össze.
1494424823

Brutális trailerrel mutatkozott be az Ancestors

A 1C Company és a Destructive Creations egy vadiúj RTS-t készít Ancestors címmel, melyben négy nép csap össze a középkori Európában: a vikingek, az angolok, a germánok és a szlávok. Hatásos filmes előzetest kaptunk.