Mobilon már elérhető az Injustice 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 12.
  • Letöltés
Link másolása
Míg a nagygépes verziók csak a jövő héten érkeznek, addig a mobilos Injustice 2 már tölthető iOS-re és Androidra. Az irányítás nem túl bonyolult, a játékmenetet pedig harci kártyák bolondítják meg. Csekkold a launch trailert!

Ha már epekedve várod az Xbox One-os vagy a PS4-es Injustice 2-t, akkor tudunk egy remek ajánlatot arra, hogy valamivel kihúzd az időt a megjelenésig. Már elérhető a mobilos verzió, amely hűen követi az első hordozható Injustice-szal és a Mortal Kombat X-szel kitaposott ösvényt.

A bunyó során csak a képernyőt kell ütögetnünk, folyamatosan nyitjuk meg az új karaktereket és egyre több kihívásban vehetünk részt.

Ha már előzetesen regisztráltál az appra, ingyen megkapod Catwoman harci kártyáját. A játék iOS-en és Androidon látott napvilágot.

10.
10.
#9: En igazabol az Injustice-ra gondoltam, hogy nem jo, sok-sok oranyi ps4-es elso resz utan, a mortal sztem is jo. Injust sztem azert hulladek,mert a balansz kegyetlen rossz. Poen de pont Scorpion mint vendegkarakter szezbaszott folyton online akarkivel mentem. Es gondolhatod h kb mindenki Sxorpoval volt kizarolag es a mogedteleportalast csapatta 0-24-ben, ezert ruhellem az Injustice-t.
9.
9.
dcba
#7: Azert ezzel vitatkoznek, az egyetlen valoban brutalis veres verekedos jatek a Mortal Kombat, aminek en valoban erzem a hangulatat es latom azt, h a keszitok mindig igyekeznek valami ujat kitalalni, amitol masabb lesz mint az elozoek, mig ezt egy Tekken-nel nem erzem. Megneztem a Tekken 7 videojat es kb ezzel az erovel egy javitott grafikaju Tekken 5 is lehetne. Amugy is a Tekkenben egyedul Eddie karaktere volt olyan, h tenylegesen elvezet volt vele combozni, annyira jol megcsinaltak azt a karaktert, mig a tobbi kb ugy mozog mint valami bepalinkazott nyugdijjas.

King of Fightersrol ellenben nem tudok nyilatkozni, mert asszem valamikor mobilon jatszottam egy resszel, soha elotte es azota sem.

De ahogy irtam, ha az ember nem egy vidam macis kengurus delutani kakaos tejes TV macis verekdos jatekot akar jatszani, akkor kb a Mortal Kombat az egyetlen opcio, amiben a brutalitas a morbid humor felnotteknek szolo humorral es sok-sok verrel es elonek hato karakterekkel egyszeruen fenomenalis. A Mortal 9 es az XL egyszeruen fantasztikusak voltak, igy nem lehet annyiva elintezni a dolgot, ha nem jon majd PCre (tuti, h az Injustice is jonni fog, csak PCre gondolom akkor adjak ki amikor jon a teljes csomag) akkor ott a Tekken, mivel szamomra ez kb olyan, mintha nincs Coca Cola, akkor ott a Tescos Cola(elnezest a fanoktol) !
7.
7.
Jobb is hogy nincs pc-re. Hidd el, hogy barmelyik king of fighters ezerszer jobb mint ez a hulladek. Amugy is jon Tekken 7 szal felesleges ebbe belekezdeni is.
6.
6.
Necreon
Kifejezetten dühítő hogy nincs PC-re miután fejlesztőcsapatot cseréltek az MKX-en másfél évvel a siralmas release után hogy gatyába rázzák a portot (pokolra veled High Voltage Studios), amivel akkor már senki nem törődött. Mindezt úgy hogy a PC-s, aláírom kicsi fighting game community és a sokkal nagyobb de a játékot pár hét után úgy is otthagyó casualok az MK9, Instjuce, MKX botrányos portok és azok támogatása ellenére igényt tartanának rá.
5.
5.
ilovenancythompson
Ez nagyon gáz. Azonnal hatállyal távolítanám el azta marketinges csapatot aki kitalálta hogy ezek retek mobilos cucok a főgém előtt jelenjenek meg. Bucsos, szar, demoralizáló, kedvtelenítő hulladék.
4.
4.
dcba
#3: Atya gatya, inkabb leszedek egy ransom ware zsarolo virust mint ezt a fortelmet, pontosan az ilyen aljasagok miatt utalom az ilyen erdektelen free to play szemet jatekokat. Kihivas nulla, de grindolj ezerrel vagy kolts el benne egy lakas arat! Kozben meg mi ertelme annak, h Harley Skin megvan, ugysem tudsz eloben multizni masokkal, total hulyeseg az egesz

Foleg azert bosszanto, mert minden Netherrealms jatekhoz elrejtenek ebben a formedvenyben nehany skint, aztan ha gyujtod a cuccokat, akkor jatszanod kell ezzel a hulladekkal!
3.
3.
KRAT0S
#2: Ha van egy fél órám melóhelyen akkor van hogy ilyesmivel játszok,amúgy én se használom játékra a telefont.Utoljára kb 3 hónapja játszottam rajta,szóval nehogy azt hidd hogy ilyen telefonbuzi vagyok,csak most ez ujdonság azt letöltöttem.

Ha már lehúzás--> Suicide Squad Harley Quinn - skin 17000 ft :D lol
2.
2.
dcba
#1: Mi a jo benne, h huzgalod az ujjad jobbra balra es vissza es mindig nyersz? En az MKX-et jatszottam tabletten es sosem vesztettem. Rakas szar volt, csak kellettek a skinek.

Ha neked tetszik, akkor csak szolok, h nem leszolni akarlak vagy minositeni, szoval kerlek ne sertodj meg, de szemelyes velemenyem, h az ilyen fajta appoknak nincs vagy csak kis mennyisegben lenne helye a Storeban. Csak a lehuzasra megy es nulla jatekelmeny van benne.
1.
1.
KRAT0S
Mi van senki ? -_-

Pedig rohadt jó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...