Flight Sim World - új repülőszimulátor a Dovetailtől

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Train Simulatorról elhíresült Dovetail Games vadiúj repülős címet készít Flight Sim World címmel. A korai hozzáférésű verzió még ebben a hónapban elérhetővé válik a Steamen. Elmondjuk, mit érdemes tudni róla!

A Dovetail eddig leginkább vonat- és horgászszimulátorok készítésében jeleskedett, de ők felelnek a Microsoft Flight Simulator X steames kiadásáért is. Végre révbe érnek az első saját repülős címükkel: a Flight Sim Worlddel nagyot akarnak gurítani a srácok, lévén az egész világon repülhetünk benne, kezdve az egy- és kétpropelleres gépekkel.

A játékot a legújabb modellezési és renderelési technológiákkal készítik, ami lenyűgöző realizmust eredményez. A cockpitben minden műszer és kapcsoló kattintható. A gépek autentikusan reagálnak a környezeti hatásokra, a repülési élmény teljesen ott lesz a szeren, a stúdió sokat tanult a Flight Simulator X technológiájából. 

A Free Flight módban szabadon repkedhetünk mindenfelé, ám a Pro Mission Editorral saját küldetéseket is készíthetünk. A multiplayer még alfafázisban van, de legalább játszható, az újoncok pedig leckéket vehetnek és csiszolhatják képességeiket.

A május 18-án érkező korai hozzáférésű változat hét pontosan szimulált General Aviation-gépet tartalmaz. Ez a cég alapvetően magánrepülőket készít - lásd a lenti képeken -, ám a jövőben még több masinával bővül a felhozatal, beleértve a helikoptereket is.

7.
7.
dareal
#6: bocs a késői válaszért, letölti az, csak egy fájlt át kell írni, mert hibás.
6.
6.
GAMEROD
#4: Az nagyon jó lesz, mert az Ortho4xp csak Magyarországot nem tölti le rendesen.
5.
5.
Grabowsky30+
Sajnos egyenlőre nem terveznek hozzá VR támogatást. Egy rep. szim-ben 2017ben ennek már elég alapnak kéne lennie.
4.
4.
dareal
x-plane-hez lassan elkeszul a fotorealisztikus magyarorszag scenery :)

https://youtu.be/zLyZU0vosrc
3.
3.
GAMEROD
...na várjunk! Utasszállítók nem lesznek benne??
2.
2.
GAMEROD
Várós lesz, ha nem lesz az egekben az ára minden kieggel együtt.
1.
1.
Gt7winner
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...