Két repülőszimulátor is készül a Dovetailnél

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dovetail Games nevét talán kevesen ismeritek, pedig a fejlesztőcsapat évek óta küzd azért, hogy életet leheljen a repülőszimulátorok zsánerébe. Most épp két repülős játékon dolgoznak egyszerre, az első áprilisban jön.

A Dovetail Games még 2014-ben jelentette be, hogy repülőszimulátor fejlesztésébe vág, a hír érdekessége pedig az volt, hogy a csapat a Microsofttal együttműködve esett neki a projektnek: licencelték a Flight Simulator technológiáját, bemelegítésként pedig gatyába rázták, és Steamen is elérhetővé tették a Flight Simulator X-et.

A saját fejlesztésük azonban azóta sem jelent meg, és mint kiderült, egy darabig nem is fog. Első körben ugyanis a Flight School nevű Windows 10-es játékukat adják ki áprilisban, amely tulajdonképpen arra hivatott, hogy megágyazzon a később (de elvileg még idén) megjelenő Dovetail Flight Simulatornak.

Ahogy azt a címe is sejteti, a Flight School célja, hogy bevezesse a játékosokat a repülőszimulátorok világába, és megtanítsa nekünk a műfaj alapjait, közben pedig lehetővé teszi, hogy saját kedvünk és tempónk szerint repüljük be az egész világot, és megjárjuk a 24 ezer virtuális repülőtér valamelyikét.

Hogy pontosan miben különbözik majd a Flight School és a Flight Simulator, az már nem derült ki (már azon kívül, hogy előbbi nyilvánvalóan a kezdőknek szól), de ha kapunk további részleteket a Dovetail terveiről, jelentkezünk majd.

3.
3.
Cooper911
Aki repszimezni akar, most is megteheti, ott a Prepar3D ami tulajdonképpen az FSX utódja. Vagy az Xplane. No meg az FSX is elketyeg még.
De jöjjön csak. Csak aztán nehogy úgy járjon mint a Micrisoft Flight. (nem FS)
2.
2.
crytek
Euro Fishing-et szeretem tőlük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...