Arcpirító jelenet az Alien: Covenantból

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A héten veszi be a magyar mozikat az Alien: Covenant. A film egy új sorozat első felvonása, amely arra hivatott, hogy összekösse a Prometheus és az eredeti Alien történetét. Most újabb jelenetet nézhettek meg belőle!

Néhány országban már a múlt hét óta vetítik, hozzánk pedig csütörtökön érkezik meg az Alien: Covenant. A film kapcsán abban egyetértettek a kritikák, hogy jobban sikerült, mint a Prometheus, ennek pedig csak örülni tudunk, ha már Ridley Scott úgy döntött, hogy a jövőben ipari mennyiségben szállítaná az Alien-mozikat.

Az alábbi videó nem egy összevágott trailer, hanem egy konkrét jelenet az új filmből, íme:

9.
9.
PS4jacksony
#1: Osztom rendszeresen újranézem az Alieneket brutál a mai napig szerintem is a legeredetibb ötlet amit valaha csináltak ebben a műfajban.
8.
8.
KopyAti
#7: Rendben, köszönöm!
7.
7.
#6: Ja és a Covenant is kap könyv változatot, Szukitsnál előrendelni is lehet talán. Gyönyörű a borítója.
6.
6.
#5: Alan Dean Foster: A nyolcadik utas - a Halál
2015-ben mind a négy könyv kapott egy újrakiadást, 8-9 körül van a díszdobozos változat, ajánlom. Gyűjteményem ékessége.
5.
5.
KopyAti
#1: Mi a teljes címe könyvben az első résznek, csak ennyi, hogy Alien?
4.
4.
Extol
Jah ez nem egy friss videó
3.
3.
Rekettyés
Múlt hét pénteken megnéztem. Ridley Scott kitett magáért! Szeretem a Prometheus-t is, de ez sokkal jobban sikerült. Fassbender elviszi a hátán az egészet.
1.
1.
Formula1fanatic
Az Alien című film története volt eddig a legjobb, filmben is nagyon jó volt, de könyvben felülmúlhatatlan, életem első könyve amit kiolvastam még gyerekként mert zseniális volt, elképesztően izgalmas :D Annyira eredeti ötletek, nincs hozzá fogható a mai napig, csak koppintások. Filmben meg az Aliens volt a kedvenc, bár az már inkább akció sci-fi volt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...