Pathfinder: Kingmaker - Chris Avellone új RPG-je

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 18.
  • Bejelentés
Chris Avellone, a Planescape: Torment, az Icewind Dale és a KotOR 2 atyja újra szerepjátékot készít. Új csapatával, az Owlcat Gamesszel a népszerű papíralapú RPG-t, a Pathfindert veszi alapul.

A Pathfinder: Kingmaker a 2009-ben megjelent papíralapú RPG rendszerét használja, amely lényegében a Dungeons & Dragons 3.5-ös kiadásának módosított változatát jelenti. Ennek köszönhetően a játék egyaránt idézi klasszikus RPG-ket, miközben korszerű élményt nyújt.

Chris Avellone bevallottan rajong a Pathfinderért, így nem is volt kérdés, hogy új stúdiójával egy ebben a fantasy világban játszódó izometrikus PC-s címet fog készíteni, melyben egy csapatot irányítva győzhetjük le a gonoszt.

A Kingmakerben veszélyes és viharos területeket járhatunk be, a kalandok során lehetőségünk lesz saját földbirtok megszerzésére, ahol királyságot emelhetünk. Hőseink viselkedése, döntései kihatnak a történetre is, ám ez már szinte kötelező funkció egy CRPG esetében.

Más királyságokkal szövetséget köthetünk, a népednek igazi uralkodóra van szüksége, aki okosan kormányozza országát. Persze a hagyományos missziók sem maradnak el, és számos karakterosztály áll a rendelkezésünkre.

Nyilván messze még a Pathfinder: Kingmaker megjelenése, ám az ígéretek szerint a május 26-án kezdődő PaizoConon még többet hallunk majd a játékról, addig is nyálazzátok át a hivatalos oldalt!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...