Pathfinder: Kingmaker PC

Új CRPG Chris Avellone új csapatától, amely a papíralapú Pathfinder világában játszódik.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A négynapos hétvégén sem maradunk játékok nélkül, a következő napokban is érkezik néhány olyan cím, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelni. Lássuk a heti játékmegjelenések listáját!

Konzolokra is ellátogat a Pathfinder: Kingmaker

Az asztali szerepjátékból PC-s RPG-vé avanzsált Pathfinder: Kingmaker idén nyáron Xbox One-ra és PlayStation 4-re is ellátogat. A bejelentést a konzolos verzió saját előzetese kísérte.

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

Nagyon sikeres lett az új Pathfinder Kickstartere

Elsöprő sikerrel zárult a Pathfinder: Wrath of the Righteous Kickstarter-kampánya. Az Owlcat Games legújabb játékára több mint kétmillió dollárt dobtak össze a rajongók.

Frostpunkkal erősít a Humble Choice

Megérkezett a Humble Choice februári felhozatala, melyben a főszerepet ezúttal a 11 bit studios fagyos stratégiai játéka kapta, de azért bőven akad még mellette más érdekes cím is, ami miatt érdemes lecsapni az ajánlatra.

Enhanced-kiadást kap a Pathfinder: Kingmaker

Mint minden valamirevaló CRPG, a Pathfinder: Kingmaker is továbbfejlesztett változatot kap. Az Enhanced Edition júniusban érkezik, de nyugi, az alapjáték tulajdonosai ingyen frissíthetnek rá.

Pathfinder: Kingmaker teszt

A D&D-ből kinőtt Pathfinder a világ egyik legnépszerűbb asztali szerepjátéka, így éppen ideje volt kapnia egy digitális változatot. A végeredmény ugyan felemásra sikerült, de biztató jelek bőven akadnak - tartsatok hát velem Golarion világába!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

Szeptemberben jön a Pathfinder: Kingmaker

A közösségi finanszírozásból készülő Pathfinder: Kingmaker szeptemberben végre boltokba kerül - erősítette meg a Deep Silver. Az izometrikus RPG sztoriját Chris Avellone jegyzi, míg a zenéért Inon Zur felel.

Idén érkezik a Pathfinder: Kingmaker

Chris Avellone izometrikus nézőpontú RPG-jére tavaly félmillió dollár jött össze a Kickstarteren. A projekt szépen halad, már kiadót is talált a stúdió a Deep Silver személyében, így az idei premiernek sincs akadálya.