Pathfinder: Kingmaker PC

Új CRPG Chris Avellone új csapatától, amely a papíralapú Pathfinder világában játszódik.
Típus:

Frostpunkkal erősít a Humble Choice

Megérkezett a Humble Choice februári felhozatala, melyben a főszerepet ezúttal a 11 bit studios fagyos stratégiai játéka kapta, de azért bőven akad még mellette más érdekes cím is, ami miatt érdemes lecsapni az ajánlatra.

Enhanced-kiadást kap a Pathfinder: Kingmaker

Mint minden valamirevaló CRPG, a Pathfinder: Kingmaker is továbbfejlesztett változatot kap. Az Enhanced Edition júniusban érkezik, de nyugi, az alapjáték tulajdonosai ingyen frissíthetnek rá.

Pathfinder: Kingmaker teszt

A D&D-ből kinőtt Pathfinder a világ egyik legnépszerűbb asztali szerepjátéka, így éppen ideje volt kapnia egy digitális változatot. A végeredmény ugyan felemásra sikerült, de biztató jelek bőven akadnak - tartsatok hát velem Golarion világába!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

Szeptemberben jön a Pathfinder: Kingmaker

A közösségi finanszírozásból készülő Pathfinder: Kingmaker szeptemberben végre boltokba kerül - erősítette meg a Deep Silver. Az izometrikus RPG sztoriját Chris Avellone jegyzi, míg a zenéért Inon Zur felel.

Idén érkezik a Pathfinder: Kingmaker

Chris Avellone izometrikus nézőpontú RPG-jére tavaly félmillió dollár jött össze a Kickstarteren. A projekt szépen halad, már kiadót is talált a stúdió a Deep Silver személyében, így az idei premiernek sincs akadálya.

Összejött a pénz a Pathfinder: Kingmakerre

Habár még két hét hátravan az izometrikus RPG Kickstarter-kampányából, már most összejött a pénz a játékra. Az iparági veterán, Chris Avellone új szerepjátékára érdemes lesz figyelni. Kaptunk új képeket is!

Pathfinder: Kingmaker - Chris Avellone új RPG-je

Chris Avellone, a Planescape: Torment, az Icewind Dale és a KotOR 2 atyja újra szerepjátékot készít. Új csapatával, az Owlcat Gamesszel a népszerű papíralapú RPG-t, a Pathfindert veszi alapul.