Megjelent az Inner Chains, itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 19.
  • Videó
Link másolása
Egy beteg, degenerált bolygón élsz, de az a célod, hogy eljuss az Utolsó Reménységnek hívott helyre, ahol nincsenek vallási fanatikusok, és békében élhetsz. Ám az utazás nem lesz könnyű, itt minden meg akar ölni.

A Telepaths Tree horror FPS-e egy furcsa biomechanikus világban játszódik, ahol az élővilág és a növények egyaránt az életedre törnek. Te viszont egy jobb élet reményében el akarod hagyni ezt a szürreális bolygót, ám addig rengeteg ellenféllel kerülsz szembe. Az Inner Chains művészi stílusa tényleg páratlan, bizarr karakterek és hátborzongató helyszínek sokasága vár rád.

A játék már elérhető a Steamen 19,99 dolláros áron. Tervben vannak a konzolos verziók is, de még nem tudjuk, mikor érkeznek.

9.
9.
caleb007
Akárhogy állítgatom (már amennyire lehet, mert csak minimum illetve maximum részletességet, meg felbontást lehet) ugrál a framerate 15 és 80 között. Nem beszélve arról, hogy 16 giga ram mellett is gyakran megakad tölteni. Rengeteg dolognak nincs hangja és még sorolhatnám. Nagyon nincs kész. Remélhetőleg javítanak pár dolgot, addig félreraktam.
Most már a Scorn-ba vetem minden bizalmamat, az amúgy is jobban tetszik az előzetesek alapján.
8.
8.
crytek
#7: Sajnos mivel az első benyomások határozzák meg egy game megítélését ez a félár még idén meglesz :(
7.
7.
hedzsooo
Sajnos nem csak optimalizáltatlan még a legújabb VGA karika is (pl. GTX 1070-es karin sem fut rendesen, össze-vissza ugrál, esik le hirtelen az FPS szám) de azt írják steames játkosok, hogy még egy rendes menü sincsen a játékon belül, pl. az egér érzékenységét sem lehet állítani, ami azért 1 PC játék esetében már elég gáznak számít szerintem is. Ja, + pl. a billentyűzet kisztosát sem lehet változtani jelenleg. Aztán azt is írják, h a zenék nem rosszak benne, de pl. alig vannak hangeffektek, + az animáció sem a legjobb, ami így eggyütt nem igazán segít a játékosnak belelélni magát a játék világába...

Jelenleg inkább 1 techdemó szinten van az egész, valószínű kell neki pár hónap, hogy érdemes legyen majd megvenni...
Kár, pedig erre én is kíváncsi lennék, vártam már a megjelenését de majd beszerzem...FÉLÁRON, leakciózva majd.
6.
6.
crytek
http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/inner-chains-test-gpu-cpu
5.
5.
ArrowCross
Ez is fent van már a neten ingyen. :D

4.
4.
crytek
Optimalizálatlan lett sajnos azért a sok sírás a neten :(
3.
3.
pjoco
#2: 13 euróért már láttam. De kommentek alapján nem ér annyit se.
2.
2.
támadómókus
"A játék már elérhető a Steamen 19,99 dolláros áron."

Srácok mi Európában élünk miért dolláros árat adtok meg? És amúgy a megjelenés első hetében olcsóbb is mint a hivatalos ár... ennyire azért nem kellene lustának lenni...
1.
1.
zsocc-nrg
Steam-es értékelések szerint sajnos nem sikerült valami fényesen :( pedig nagyon vártam és bíztam benne hogy jó lesz... Ha idővel javul a helyzet akkor talán befizetek rá nyomott áron. Inkább rakták volna early access-be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...