Elérhető a Flight Sim World

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 19.
  • Letöltés
A hétvégén már belengettük, hogy ezen a héten startol el a Dovetail Games új repülőszimulátora. Nos, a korai hozzáférésű változat már éles, hét polgári géppel indulhat a móka. Egy új trailer és néhány kép is érkezett.

Az ígéreteknek megfelelően már elérhető a Steamen a Dovetail Games Flight Sim Worldje, legalábbis az Early Access-verzió. A Microsoft Flight Simulator X modelljét továbbfejlesztették a srácok, a legújabb modellezési és renderelési technológiákkal készítik, ami lenyűgöző realizmust eredményez.

A szimulátor jelenleg hét polgári gépet tartalmaz, de ez a szám tovább bővül majd különböző frissítésekkel - remélhetőleg az utasszállító gépek is bekerülnek a kalapba. A Free Flight módban kötetlenül repkedhetünk, ám a Pro Mission Editorral saját küldetések készítésére is lehetőségünk van. A multitól ne várjatok sokat, jelenleg alfastátuszban van.

A játék jelenleg 24,99 dollárt kóstál.

5.
dareal
akit erdekel a repules, x-plane-hez keszul a magyar vfr scenery.

pre-beta video:
https://www.youtube.com/watch?v=zLyZU0vosrc

beta kepek:
http://kephost.com/images/2017/05/21/nyufig.png

http://kephost.com/images/2017/05/21/hosok_idokerek.png
4.
zsoltii
#3 egyet értek

pár példa:
a380: https://www.youtube.com/watch?v=7Zcs9lq5_3g
a380: https://www.youtube.com/watch?v=sEhdOKTx9Cw
787: https://www.youtube.com/watch?v=nAVUmNawP_E

Egész jól tolják ezek a behemótok :)

#1 a fenti videókban látottnál jobban fordulnak/emelkednek?
3.
GAMEROD
#1: Pedig a fizikai megvalósítás mindben realisztikus. Levegőben pedig mindenféle repülőgépet meg lehet "táncoltatni" súlytól függetlenül, ott nem a földi állapotok uralkodnak. Az más kérdés hogy egy Boeing-nél nem előnyös a való életben, bár nem tudom melyik manőverre gondoltál.
2.
lesik20
Ritkán látok ilyen ocsmány kommenteket
1.
user101
Hát javítsanak is rajta de iszonyatosan, mert apám amióta nyugdíjba ment, azt tolja és néha sírógörcsöt kapok, hogy milyen "realisztikus" a maximális beállításokra belőtt """""szimulátor""""" :)))) Amikor egy közel 100 tonnás boeing út táncol a levegőben, mint Adriane Grande a fitneszpadon akkor leginkább az a két szó jut az eszembe róla...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...