Elindult a Gwent nyílt bétája

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 24.
  • Videó
Link másolása
Hivatalosan is elrajtolt a The Witcherből különálló kártyajátékká kinőtt Gwent: The Witcher Card Game nyílt bétája, amit a CD Projekt RED két vadonatúj videóval és egy meglepetéssel ünnepel.

Múlt héten jelentette be a CD Projekt RED, hogy a hónapok óta zárt bétában tesztelt Gwent: The Witcher Card Game szintet lép és a mai naptól mindenki számára kipróbálhatóvá válik, köszönhetően a publikus tesztnek. Ahogy azt korábban már jeleztük, mindenki tiszta lappal indul, senki sem jut semmilyen előnyhöz, így a most eszközölt finomításokat, javításokat, egyensúlyt orvosló újdonságokat mindenki ugyanazon feltételek mellett fedezheti fel.

A lengyel stúdió emellett a napokban kiküldött egy körlevelet is, amiben jelezték a rajongók számára, hogy aki részt vett a Gwent zárt bétájában, az ajándékba megkapja a The Witcher második felvonását. A beváltást természetesen a GOG oldalán tudjátok megejteni.

10.
10.
Gykrizsi
#8: A wild hunt kutya csak akkor fagyaszt, ha van a deckben fagyasztó, amit meg tud idézni. A summonnál ugyan ez, bár tény, hogy nem jelzi, tudnod kell, van e még nálad. A summon mindig deckből idéz, nem a semmiből.
A többit ooorky leírta.
9.
9.
Ooorky
#8: Kissé komplikált lett,de amiket én eddig észrevettem:

Spec képesség csak akkor működik ha kézből rakod le, vagy ha feléleszted, "Summon" képességgel megidézve nem működik.

Brave csak akkor működik ha az idézet kártyával is kevesebb pontod van, mint az ellenségnek.

Ha ráhúzod az egeret egy lapra akkor jobb oldalon pár másodperc után tételesen kiírja melyik képessége mire jó.

Szerintem összességében jó lett, bár szerintem a "faji" speckókat kár volt kivenni.
8.
8.
Tyler89
#7: Jó lenne valami guide hozzá, mert nem teljesen értem mi mit csinál. Pl. van a wild hunt kutyája, ami lefagyaszt egy sort, de volt, hogy leraktam és b@sz*tt fagyasztani. Vagy amelyik lehív még egy wild huntos egységet, kiválasztom hogy melyik legyen, aztán mégse jön. :D A brave se nagyon tudom mire jó. Van az a szarvas koskutya, ami megerősíti magát, meg elvileg Geralt is, na amikor én lerakom nem csinál semmit, de amikor az ellenség pakolja, akkor bezzeg megerősíti magát!
7.
7.
Lorthirash
#5: Ami a játékban volt játszható túl gyorsan kiismerhető volt túl egyszerű volt , szerintem jobb lett sokkal most az egész, több benne a lehetőség.
6.
6.
imchristailor
#5: Erdekes, pedig a hs messze a legegyszerubb kartyajatek a piacon.
5.
5.
Tyler89
Elsőre nem tetszett a Witcherben, de aztán ráéreztem és rengeteg órát öltem bele. Élveztem nagyon.
Aztán letöltöttem a HS-t, ami annyira nem fogott meg. Rengeteg kártya, rengeteg lehetőség, képesség... Bonyolult volt, na! :D Most viszont a Gwentnek ez a változata tűnik annak. Sebzik egymást a lapok, meg erősítik, meg franc se tudja még miket csinálnak, nem is értem... :D Most úgy vagyok vele, hogy akkor már inkább a HS. Azért próbálom kiismerni ezt is, de az eredeti Gwent jobb volt... :(

Amúgy ez free to play lesz? Ez a béta fog átalakulni a végleges változattá, vagy annál majd megint 0-ról kell kezdeni mindent? Vagy egyáltalán mikor "jelenik" meg?
4.
4.
KőbányaKispest
Nem rossz ez. Nekem se jött be az elején, de sokat változott és merőben másabb a szemét HS-nél.
3.
3.
Gykrizsi
#1: Nem értem miért baj ez? Most én is belenéztem, sokat fejlődött.
2.
2.
imchristailor
Woh, nagyon jonak tunik, ki is probalom.
1.
1.
mephi
Sajnálatos, hogy ennyivel később érkezett, mint a HS, mert fényévekkel jobb annál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...