Ingyenesen játszható a hétvégén a Fallout 4

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 25.
  • Akció
Link másolása
Ráadásul PC-n és Xbox One-on is. Ha kimaradt a kultsorozat régóta várt folytatása, itt a remek alkalom, hogy tegyél vele egy próbát, annál is inkább, mert az akció ideje alatt kötetlenül nyúzhatod!

A Fallout 4 két évvel ezelőtt mutatkozott be, a Bethesda pedig nem is húzott sokáig minket a marketingkampánnyal, szűk fél évvel a bejelentés után boltokba küldte a játékot. Itt írtunk róla bővebben, érdemes átfutni a tesztünket!

Ha kimaradt a játék, és PC-n vagy Xbox One-on játszol, ezen a hétvégén ingyenesen letöltheted, és ez idő alatt kötetlenül játszhatsz vele. A PC-s kliens a Steamről szerezhető majd be, ma este 7 órától - ez esetben a próbaidőszak május 28-án, vasárnap ér véget, este 10 órakor. Xbox One-on már elérhető a próbaváltozat (Gold-előfizetés kell hozzá!), cserébe viszont hamarabb, vasárnap reggel 9-kor lövik le az akciót a Microsoft konzolján.

A próbaidőszakkal párhuzamosan mindegyik platformon kedvezményesen vásárolhatjuk majd meg a játékot és annak kiegészítőit.

20.
20.
br1Koo
#17: Az NV-ben volt értelme a víznek, aludnod, enned kellett, a fegyvereket folyamatosan javítani kellett ha bekapcsoltad ezt a funkciót(nem emlékszem hogy volt elnevezve). Mellette minden helyszín érdekes volt, tele minijátékkal, gyűjthető cuccokkal. Pont a múltkor néztem egy youtube-ert aki körüljárta a F3 vault életbeli történéseit. Szerintem elképesztő jó volt a kis bevezető, de amikor kitör a káosz valóban kérdés nélkül jönnek a biztonsági őrök akik ott voltak a szülinapodon tortát eszegetve, hogy bedarálják a képed. Már a felvezetésben fail az egész hozzáállás. Persze a fejek válogatottan részletesen robbannak le a nyakakról.
19.
19.
zozo76hun
18.
18.
KőbányaKispest
Ingyenes ingyenes a hétvégén.... de aki kicsit is élelmes, ezt a játékot teljes egészében tudja ingyenesen játszani, még ész se sok kell hozzá.
17.
17.
user101
#16: Az, hogy logikátlan vagy csődara, az egyéni megítélés kérdése, szerintem nem az, de az messze nem igaz, hogy mindenki ellenség. Egy csomó mellék-küldetést kaptam "ellenséges" Ghoul-októl vagy akár Supermutánstól is... volt egy csomó friendly település, helyszín vagy akár magányos wastelander...

Nekem például az Obsidian munkássága kevéssé jön be, mint a Bethesdáé, ez ízlés kérdése, de azért nem szaroznám őket, mert nem tetszik a NV, a Wasteland vagy az Alpha Protokol ( meh :)!
16.
16.
br1Koo
Az eredeti beth falloutok sehol nincsenek pl a NV-hoz. Nekem is idegen volt elsőre a környezet, de végre vérbeli fallout vonal volt, nem logikátlan csődara, ahol mindenki ellenség.
15.
15.
Mr.Dead
#14: Nálam ugyanez volt a NV-nél, kb az első 10 órában. Aztán beindult, és simán jobb mint a 3. Valami hasomlónak kellett volna a negyediknek csak szebb grafikával. (mert baromi ronda volt)
14.
14.
user101
#9: Közvetlen a harmadik befejezése után kezdtem a Vegast és nagyon nem értettem amit látok... Nekem az volt az érzésem, mintha egy kezdő, amatőr csapatnak kiadták volna a cuccot és azok bénáztak volna valamit a nagy előd árnyékában. :) Tisztára olyan, mint a Borderlands Pre Sequel az első kettő után... Jo-jo, van benne némi borderlands, de mégsem az igazi...

Nem azt mondom, hogy szégyent hozott volna a névre, dehogy, csak ( számomra ) nem ért fel hozzá. Szóval igen, naaaaagyon örülnék egy TES6-nak, mert az elődje az a játék számomra amivel első kipörgetése a valaha volt leghosszabb élményt nyújtotta. Addig 60-80 óra volt egy Divinity, Borderlands, Fallout , de a Skyrim basszus 183 óra volt és rendre azon gondolkodom, hogy nekimegyek mégegyszer valami lehetetlen karakterrel, k.... nehéz fokozaton :)))
13.
13.
shooter1234
#11: Kösz, így már minden világos.
12.
12.
sajttaller
Bár PS4-en nem lehet kipróbálni, de elég nagy akció van most rá, 70% körüli (lehet, hogy csak plus tagoknak, azt nem néztem)
11.
11.
sajttaller
#6: Minden DLC benne volt a season pass-ban. Sőt, mivel eredetileg csak 3 DLC-t terveztek, de az építgetősekkel összesen 6 lett belőle, aki még az elején megvette a season pass-t az sokkal olcsóbban megúszta a dolgot (amikor kitalálták, hogy több DLC-t csinálnak megemelték az árat, de aki korábban vagy a bejelentés utáni héten megvette, az is megkapott mindent 20 dollárral kevesebbért, és szóltak előre az emelésről, szóval aki akarta megvette még az emelést előtt)
10.
10.
br1Koo
9.
9.
Formula1fanatic
#8: Szégyent nem hozott a sorozatra, akkor miért ne lehetne? Maximum te nem játszod ennyi. Vagy arra gondolsz, hogy jöjjön helyette más? TES6 :D Tudom tudom...de végül is bármi lehetséges.
8.
8.
user101
Érdekes, engem a Vegas nagyon nem fogott meg, úgy, hogy mind a harmadik és a negyedik részt imádom. Szóval, ne legyen Vegas, ha szabad kérnem... köszönöm! :/
7.
7.
Firsttime
Hát ha valaki elszánt és péntek estétől hétfő hajnalig vereti szinte semmi alvással, a fő sztori vonalon még végig is érhet. :D hajrá. :D
6.
6.
shooter1234
#1: Vagy lehet hogy bejelentenek egy olyan változatot, ahol egybecsomagolják a dlc -kkel a játékot és nem kell külön megvenni mindent. (Nem tudom pontosan a season pass tartalmát, de mintha jelent volna meg azon kívül is dlc.)
3.
3.
imchristailor
#2: New Vegas > Fallout 4. Any day. Any time.
2.
2.
Hab
#1: Nagyon tudnék örülni egy spin-off-nak. New Vegas-ban kíváló volt a diaglógus rendszer, nagy kár hogy a F4-ben messze nincs olyan jó.
1.
1.
Formula1fanatic
Érdekes, nagyjából ez E3 előtt. Talán jön a "new vegas 2" még gyorsan eladjanak pár példányt az eredeti Fallout 4-ből is? Aztán megveszik mindkettőt ha bejön az újaknak is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...