Megérkezett a Far Cry 5 előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 26.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft tartotta a szavát, és ma délután leleplezte a Far Cry 5-öt. A játék Montana állam egy fiktív régiójában, Hope Countyban játszódik, ahol egy Eden's Gate nevű szekta a világvégére készül. Nekünk kell leszámolni a fanatikusokkal.

Minden idők legnagyobb bejárható játszóterével érkezik a Far Cry 5, melyben hősünknek egy Eden's Gate-nek nevezett szektával és annak vezetőjével, Joseph Seeddel kell leszámolnia. A kampányt egyedül vagy a kétfős kooperatív módban is végigjátszhatjuk. Szépen lassan likvidáljuk a környéket rettegésben tartó vallási csoport fontosabb tagjait, mígnem eljutunk Seedhez is.

Karakterünket részletesen testreszabhatjuk, új eszközöket kraftolhatunk a vadonban megszerzett nyersanyagokból, és rengeteg járművet vezethetünk: amcsi izomautót, quadot, repülőgépet és sok mást is. A terep eléggé változatos: farmházakban, hegyekben, erdőkben és folyók között próbálhatunk meg túlélni, medvékkel és pumákkal bárhol összefuthatunk.

A pályaszerkesztő visszatér, az új funkciókról később adnak felvilágosítást a fejlesztők.

A játékot a Ubisoft Montréal rakja össze, de besegít neki a torontói, a kijevi és a sanghaji brigád, ahogyan a Reflections is.

Külön videókban mutatkoznak be az ellenállás kulcsfigurái, azaz a fontosabb NPC-k, akikkel összehaverkodhatunk.

PS4-en exkluzív tartalmaknak örülhetünk, de vásárolhatunk Gold kiadást is, amely az alapjáték mellett a szezonbérletet is tartalmazza.

A Far Cry 5 2018. február 27-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

46.
46.
RangerFox
Legalább a mellékszereplőknek már van sztorijuk
43.
43.
br1Koo
Sose szerettem Far Cry-al játszani mert mindig műanyagatmoszférát kaptam, de ez valahogy reális, meg hihető, mert bizony volt ilyen a vallásunk pár száz évvel ezelőtt. Tetszenek a karakterek is és végre azt látom hogy fektetnek a level design-ba is energiát. Ezt megnézem biztosan!
42.
42.
imaginable
Néhányan hüledeznek azon, hogy egy ilyen fegyveres szekta létre tudott jönni az Egyesül Államokban. Viszont azt kevesen tudják, hogy ma is léteznek ilyen fegyveres csoportok és tulajdonképpen vannak államok az államban. Más kérdés, hogy a valóságban, jelen körülmények között sikerülne-e nekik ilyen erős frakciót kialakítani, de szerintem a történet szempontjából pofon egyszerű magyarázatot találni erre, én is kapásból fél tucat eshetőséget el tudok képzelni. A gond az, hogy egyeseknek túl csekély a képzelőereje, ezért értetlenkednek. Eközben, különböző művekben az USA kismilliószor el lett pusztítva űrlények, természeti katasztrófák, atomháború, stb. által, és a területén különböző fegyveres csoportok jöttek létre. Pl.: The Walking Dead, Fallout sorozat, The Division. Majd pont a Far Cry 5-höz ne találnának jó kis körítést?
41.
41.
Blood Borne 2-t kérünk!

(gyk: tudom, hogy az From-játék)
39.
39.
Nekem ez valamiért egyelőre nagyon bejön. Tetszik ez a vidéki suttyó stílus, már úgyis nagyon rég játszottam FC-al.
36.
36.
KASBEJ
#35: Ez manapság nem csak a játékoknál van így sajna. Filmeknél, zenéknél is ez van, ha a többségnek nem tetszik, akkor nekem sem fog mert különben kilógnék a sorból és az nem jó. Ezért megy ez a divatfikázás mindenhol. Ha a legtöbb embernek nem tetszik valami akkor az biztos rossz is, mert ők azt mondták, és mindenki beáll a sorba. Ez ilyen manapság. Persze akinek nem inge...
35.
35.
danegergo
Szánalmas a magyar játékos közösség... Semmi sem tetszik nektek. Mostmár divattá vált leszólni minden új játékot (már akkor is amikor még ki sem jött), és azt ismételgetni, hogy a régebbi részek mennyivel jobbak voltak. Egyáltalán a ti véleményetek ez, vagy csak divatól mondjátok ezt?
32.
32.
Juha
#30: Na meg Mr. Eko a Lost-ból is befigyel a trailerben (mondjuk ő félig-meddig papnak adta ki magát, igaz Dél-Amerikában, de azért egy ilyen Lost-kapcsolást megnéznék, mint a Just Cause 2-ben a sziget).
31.
31.
Drazhar
Már a tréler alapján látja az ember az egykaptafa küldetéseket. Hihetetlen, hogy van akik még mindig csápolnak ennek, és negyedjére is bekajálja ezt.
30.
30.
Beniciodeltoro
Örülök hogy bekerült TBBT-ből Penny , végre egy jó csaj.
29.
29.
kastorhun
Nem tűnik rossznak, de azért nevetséges hogy néhányan már most lehurrogják.
26.
26.
logic5
Na ez is agyon lesz hájpolva, aztán meg pofára esés... Ne így legyen, de sajna jubiéknál ez megy. Az ötlet jó lenne, ha egy normális csapat fejlesztené. De sajna ez is jubi...
25.
25.
csabuszflash
nekem nerdgasmom volt és várom meg akarom
24.
24.
KőbányaKispest
Ugyanaz a kapta fa lesz, mint az előző részek, csak más a helyszin.

Nekem a 3-4 egyformán bejött, a Primal nem érdekelt. Az ősemberes bohóckodást leszartam. De ez... Meglátjuk. Sokat nem várok tőle.
22.
22.
Firsttime
Ebben a trailerben kb semmi nem fogott meg :\ Meg amúgy is az elmúlt assassinok és far cryok fényében fenntartással kezelem az egészet. Látva mondjuk azt a három vonuló platóst is egyből a négyben és háromban céltalanul bolyongó őrjáratok jutnak eszembe, ami ha itt is ilyen lesz, akkor az dög unalom. Vagy a syndicateben az utcán flangáló bandatagokat is említhetném. Ez már olyan semmilyen... Aztán ott van a főgonosz. Vaas fasza volt mert új volt. Meg annyi csavar volt benne hogy ő csak valakinek a veszett kutyája volt. A négyben is főgonosz van. Ugyancsak őrült, de már az is unalmas volt. És Félek itt is ez lesz. Egy főgonosz. Mindenféle azonosulást mellőző semmilyen jajj nagyon gonosz figura, mindenféle indittatas nélkül, szimplán csak őrült. Ez is unalmas már. Valahogy jobban bejönne egy antihős, vagy egy kiábrándult valaki, vagy bármi, csak ne ez a zsigerből őrült gonosz, meg a csürhe bandája. Aztán majd meglátjuk. Ha meg tornyos felfedezos gyujtogetos állat belezős fejlődős lesz akkor meg végképp hányok szerintem...
18.
18.
crytek
Jó lesz ez az új Ghost Recon..... Remélem horgászni lehet majd
15.
15.
Skygameboy
Ha ezt a vallási témát intelingensen kezeli a sztori ,szerintem kaphatunk egy jó kis történetet . Aktuálisnak is találom a mai világban.
Maga a trailer annyira nem fogott meg. Kíváncsi leszek a gameplay videóra mit változott a játékmenet. Egyenlőre rajta tartom a szemem.
12.
12.
Yanez
A szereplők érdekesnek tűnnek, de egy ilyen "vidéki" alapra építeni egy egész FC játékot, szerintem képtelenség lesz lebilincselővé kreálni az egész sztorit. Tuti, hogy egy idő után már csak a megszokott lövölde marad, de ne legyen igazam!
11.
11.
crashpipi
A látvány alapján egy Watch Dogs DLC is lehetne, mert kb annyi munka látszik benne...
9.
9.
N!ghtmare
Nem vagyok hívő de az elmúlt években előtérbe kerültek ezek a filmek/játékok ahol a keresztényeket állítják be komlett hülyének, szektásnak. Minden vallásnak megvan a maga hülyesége de valahogy mindig csak őket emelik ki. Gondolok itt az Outlast 2-re, de filmek terén a Kingsman (ami baromi jó amúgy) de volt egy másik új film is ahol konkrétan kimondták, hogy senkin sem szabad nevetni a kinézete, hovatartozása miatt kivéve a keresztényeket, nekem ez már gyűlöletkeltés kategóriába tartozik. Eltekintve a témától nem látok ebben sok potenciált, erősen rókabőrnek tűnik az előzőekhez képest. A Far Cry játékok legnagyobb hibája pont ez, hogy szórakoztató néhány óráig utána már ráun az ember, messze még a megjelenés majd meglátjuk.
8.
8.
PaprikaJancsi
Nagyon hangulatosra sikeredett, tetszik a téma és a helyszín is. Várom szeretettel! :)
6.
6.
Mortis
néhány helyszín olyan, mintha egy-az-egyben a 4-ből vették volna át őket: pl. az a tó, ahol keresztelnek éppen. hangulata egy pillanatig nincs az egésznek: szerintem ez a Far Cry sorozat Syndicate-je lesz, tehát ezután döbbennek rá az Ubi-nál, hogy már a fanatikus játékosaik is kezdenek belefáradni.
5.
5.
zoenn
További karaktervideókkal bővítettük a hírt.
3.
3.
mojohnny
Érdekesnek tűnik, nem annyira megszokott a környezet (Montana) és a szereplők (vallási fanatikusok) sem. Kíváncsik vagyok rá!
2.
2.
belizarr
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...