Far Cry 5 PC, PS4, XBOXONE

Amerikai helyszínen folytatódik a Far Cry-sorozat.
Típus:

Ezek voltak a Steam legkelendőbb játékai 2018-ban

Már hagyománynak számít, hogy a Valve minden év végén összeállítja a legkelendőbb játékok listáját a Steamen. Ezúttal sem kapunk pontos számadatokat, és nem csak a 2018-ban megjelent címek kerülhettek fel rá.

TGA 2018: Jön a Far Cry: New Dawn - frissítve!

A Ubisoft is ott lesz a péntek hajnalban zajló The Game Awardson, és nagyon úgy tűnik, hogy leleplezik az új Far Cryt! Az első teaser videó alapján egy spin-off vagy a Far Cry 5 posztapokaliptikus folytatása is szóba jöhet.

Elindult a Steam őszi vására

Kezdetét vette a Steam évről-évre visszatérő őszi akciója, mely során november 27-ig nemcsak több ezer játékra tehetjük rá a kezünket komoly kedvezményekkel, de még a Steam Awards jelöltjeire is szavazhatunk.

Far Cry 5 DLC tesztek

Hope megyét már felforgattuk, ideje, hogy másféle fordítsuk puskánkat! Ezúttal a Far Cry 5 szezonbérletének tartalmait vettük górcső alá: visszamentünk a vietnami háborúba, ellátogattunk a Marsra, majd zombikat öltünk halomra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.

Far Cry 5 - érkeznek a zombik!

Az élőhalottak mindig is aranybányaként funkcionáltak a szórakoztatóipar számára, így most eljött az idő, és beeszik magukat a Far Cry 5-be is. Érkezik a Dead Living Zombies DLC, ahol az agyatlan lövöldözésben mégiscsak az agyé lesz a főszerep.

Far Cry 5 - támad a Mars!

A héten mutatkozik be a Far Cry 5 következő letölthető kiegészítése, a Lost on Mars, amiben jó messzire kerülünk Hope County farmjaitól, hiszen a helyszín ezúttal a vörös bolygó lesz.

Far Cry 5 - jövő héten a Marsra megyünk

Hamarosan megérkezik a Far Cry 5 második DLC-je, amely a vörös bolygóra szólítja a játékosokat. Hurk és Nick Rye mellett ezúttal egy idegen fenyegetéssel nézünk szembe, célunk, hogy megakadályozzuk a marslakók támadását.

Far Cry 5 - fotómódot hozott a legújabb frissítés

Megérkezett a Far Cry 5 - szám szerint nyolcadik - frissítése, amely az egyjátékos mókát fotómóddal bővíti ki, illetve az Arcade pályaszerkesztőt is egy halom új elemmel vértezi fel. Ne feledjük, ebben a hónapban jön a következő DLC is!

Far Cry 5: Hours of Darkness - irány a dzsungel!

A Far Cry 5 vietnami háborúba repítő DLC-je már elérhető a szezonbérletesek számára. Ha hiányoltad a dzsungelt a Montanában játszódó alapjátékból, akkor most tutira jól jársz. Csekkold a launch trailert!