Mobilos Warcraft készül a Blizzardnál?

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
Ha hihetünk a fejlesztőcég álláshirdetésének, újabb mobilos kitérőt tehet a Warcraft-univerzum. A Blizzard még nem erősített meg semmit, azonban korábban utalt rá, hogy a Hearthstone-t további játékok követhetik a platformon.

Mike Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója még novemberben célozgatott rá, hogy a jövőben újabb mobilos projektekkel rukkolhat elő a csapata. Habár az úriember szerint a játékipar még mindig nem jött rá, hogy mi az a killer app, amivel le lehetne tarolni ezt a szegmenst, tény, hogy rengetegen mászkálnak bivalyerős készülékkel a zsebükben, ami mindenképpen óriási - és kiaknázatlan - potenciált rejt magában.

Ennél valamivel konkrétabb fejlemény a témát illetően, hogy egy NeoGAF-felhasználó találata szerint a Blizzard most olyan grafikus munkatársat keres, aki egy eddig be nem jelentett mobilos projekten dolgozna. Habár az álláshirdetés leírása meglehetősen általános, és túl sok konkrétum nem derül ki belőle, azt mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a Warcrafthoz kapcsolódó rajzok készítése is a követelmények között szerepel.

Kíváncsiak vagyunk, min ügyködik most a csapat, annál is inkább, mert a StarCraft felújított változatán kívül nem jelentett be eddig más fejlesztés alatt álló projektet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...