Betekintés a Perception kúriájába

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 29.
  • Videó
Link másolása
Holnaptól vásárolható meg a Perception, amit a volt Irrational-fejlesztőkből álló The Deep End Games fejlesztett. A premier apropóján érkezett egy új kedvcsináló a játékhoz, lessétek meg!

A Perception PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik. A horrorjáték főszereplője egy Cassie nevű vak hölgy, akivel úgy tudjuk felfedezni a helyszínül szolgáló kúriát, hogy a pálcánkkal zajt csapunk. A visszaverődő hangok alapján rajzolódik ki előttünk a terep, a probléma csak az, hogy így a házat uralma alatt tartó gonosz is felfigyel ránk...

4.
4.
GAMEROD
Azért egy 30 másodperces jelenet ahhoz is kevés hogy pozitív véleményt alkossunk valamiről. A grafikával inkább viszont az a bajom hogy egyenesen idegesítő ez a látvány. Na meg egy horror hangulathoz kevés. Jó hogy nem süllyedünk már vissza a vektor grafikára a fejlesztők nagy egyedisége miatt.
3.
3.
nomcsa
#2: Egyetértek, izgalmasnak néz ki az egész ezzel az ötlettel és látványvilággal. Mellesleg ez nem egy AAA kiadó által finanszírozott játék, ott keressük azt a szuper grafikát, ne itt:)
2.
2.
hedzsooo
#1: Bizonyos játékoknál egyet is kellene értsek veled de ez pl. pont nem az a játék, inkább 1 másik játék alá kellett volna ezt bevágnod megjegyzésként. Szerintem a játék témájához ugyanis teljesen jól megy ez a vizuális megvalósítás.
1.
1.
GAMEROD
Nem vagyok egy grafikab*zi, de kezdem unni ezeket a művészinek beállított igénytelen grafikákat. Komolyan a 4K idejében ilyen 16 színű vackokkal kell mindenkinek elárasztania a piacot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...