Perception PC, PS4, XBOXONE

Sajátos stílusú horrorjáték az Irrational veteránjaitól.
Típus: Horror

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jó hírünk van: ha ezt olvassátok, túléltétek a kiadók októberi szőnyegbombázását, mehettek tovább novemberre! A hónapban már kevesebb megjelenéssel számolhatunk, de azért bőven akad nagyágyú közöttük.

Két új nehézségi szintet kap a Perception

A Deep End Games még mindig dolgozik a Perceptionön, dacára annak, hogy a PC-s alapjáték májusban, az Xbox One-os és PS4-es júniusban jelent meg. A srácok egy csomó frissítést, valamint két új nehézségi szintet ígérnek.

Perception teszt

Az ismeretlentől való félelem genetikailag kódolva van az emberekbe. Ha pedig önhibánkon kívül nem tudunk szembenézni a veszedelemmel, csak a hallásunkra és a megérzéseinkre hagyatkozhatunk. Pont, mint a Perceptionben.

Betekintés a Perception kúriájába

Holnaptól vásárolható meg a Perception, amit a volt Irrational-fejlesztőkből álló The Deep End Games fejlesztett. A premier apropóján érkezett egy új kedvcsináló a játékhoz, lessétek meg!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erre a hétre is jutott egy verekedős játék a Tekken 7 formájában, azonban a műfajtól idegenkedők is találhatnak érdekességeket az aktuális játékmegjelenéseket felvonultató listánkban.

Májusban érkezik a Perception

Megérkezett a Perception legújabb előzetese, és emellett a BioShock egykori fejlesztőit felvonultató Deep End Games elhintette, hogy május végén érkezik a várva-várt horrorjátékuk. Nem lesz könnyű menet.

Xbox One-ra is megjelenik a Perception

A Perceptiont eredetileg kizárólag PC-re mutatták be tavaly májusban, nem sokkal a PS4-es verzió megerősítése után azonban kiderült, Xbox One-ra is kijön az Irrational Games volt alkalmazottainak első próbálkozása.

PlayStation 4-re is megjelenik a Perception

A Feardemic kiadónak hála PlayStation 4-re is elkészülhet a BioShock- és Dead Space-veteránokat felvonultató Deep End Games új horrorjátéka. Megjelenési dátumunk továbbra sincs hozzá azonban.

Nézzünk bele a Perceptionbe!

Az IGN jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk az egykori BioShock-fejlesztőket felvonultató The Deep End Games horrorjátékába, melyben egy vak lányt irányítunk.

Hátborzongató traileren a Perception

Az Irrational Games egykori veteránjai ma már egy olyan horrorjátékon dolgoznak, melyben egy vak lányt irányítunk. Ezáltal Cassie a hangok alapján érzékeli a külvilágot, amely nem is annyira békés. Itt az új trailer!