Call of Duty: WWII - ismeretlen hadműveletek is

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 29.
  • Hír
Link másolása
Ugyan az új második világháborús Call of Dutyban ezúttal sem lehet majd a tengelyhatalmak oldalán belekóstolni a háború borzalmaiba, de a Sledgehammer Games ígéri, így is bőven kapunk újdonságot.

Ugyan örömteli, hogy a Call of Duty-sorozat a Call of Duty: WWII személyében visszanyúl a gyökereihez, de a játékban ismételten csak a szövetségesek oldaláról ismerhetjük meg, milyen kemény is volt a második világégés.

Michael Condrey, a Sledgehammer Gamest társalapítója és Glen Schofield CEO azonban a GameSpotnak adott interjúban elárulta, így is bőven lesznek újdonságok a játékban, hiszen több olyan küldetésben is részt fogunk venni, amelyeket eddig egyetlen konkurens sem dolgozott fel. Példaként említették az Operation Kobra hadműveletet, ami a normandiai partraszállás után hét héttel később vette kezdetét, és amiben több mint 30 ezer szövetséges bombázó vett részt. Emellett persze a normandiai partraszállást is átélhetjük, de Párizst is mi szabadítjuk fel, ahogy a második világháború egyik legvéresebb egymásnak feszülése, a bulge-i csata is megelevenedik.

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

13.
13.
Beniciodeltoro
#12: Kotick sem német felmenőkkel büszkélkedik, szereti a kóser ételeket, és a játékiparban is bőven akad belőlük felső pozícióban akik rohadtul nem fogják engedni a német küldetéseket, őket csak irtani szabad.
12.
12.
DON GONDOCS
Hogy várhatjátok hogy legyen német kampány, még a Far Cry 5 ellen is peticíót indítottak mert sértő az amcsik számára. XD A Codban csak amerikaiak leszek a főbb szerepben. Persze nem baj, ha maga a játék jó lesz. kicsit mernek hozzányúlni az alapokhoz.
11.
11.
markoci555
pedig ezzel pont a sokak által már említett nagy dobást veszítették el
ha már visszahozzák, miért nem lehet a tengelyekkel is menni???
10.
10.
almaspite
#8: Men of war-ba is. Ráadásul azt oroszok csinálták érdekes módon a német és az orosz kampány sikerült a legjobbra. Azonban sajnos ilyen címek mint pld cod, hogy mindenkinek meg akarnak felelni, nem hiszem hogy valaha is megpróbálnának belenyomni egy német kampányt. Ez van ilyen téren a veszteseket senki se szereti.
9.
9.
Beniciodeltoro
PES18 és RDR2 ami jöhet, azokkal el leszek jó egy évig.
Ezt majd esetleg használtan megveszem.....ha kipróbáltam a demot.
6.
6.
medson
#5: A pc gurunak volt egy jó kis cikke erről anno hogy miért nem lesz soha olyan kampány ahol a "gonosz" nácikkal tolhatjuk, szóval teljesen felesleges ilyenekről egyáltalán ábrándozni is. Max valami vakmerő indie cég vállalná be egyszer, de biztos hogy nem AAA.
5.
5.
kopic
Eleg szomoru hogy nem lehetunk a tengelyhatalmak oldalan.:( Nalam ez Nagy negativum azert.
3.
3.
RangerFox
#1: Azokat a játékokat nem is lehet egy maihoz hasonlítani, felesleges ezzel jönni.
1.
1.
ollie92
Jó, tudom én, hogy manapság sokkal drágább a játékfejlesztés, de basszus anno a COD 2-nek is volt egy nagyon hosszú, 3 frakciós kampánya. Itt meg már le is szögezték az elején, hogy csakis nyugati front 44-45 eseményei alapján.
Vajon milyen hosszú lesz a kampány ? 3 óra, vagy akár 4 ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...