Rime - kiveszik a Denuvót, ha feltörik a játékot

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 30.
  • Hír
Link másolása
A Rime PC-s verzióját a Denuvo védi, ami sok játékosnak nem tetszik, mondván csorbítja a Rime amúgy sem tökéletes teljesítményét. A Tequila Works tisztázta a helyzetet, és egy igen kedvező ígéretet is tett.

A múlt héten jelent meg a Tequila Works régóta készülő új játéka, a Rime. A PC-s verziót a Denuvo Anti-tamper védi, aminek sok játékos nem örül.

Annál is inkább, hiszen a játék még erős AMD-s konfigurációkon is hajlamos szaggatni, míg GeForce GTX 1080-on élsimítással kapcsolatos problémák jelentkeznek. Sokan ezt a Denuvo rovására írják, ám a fejlesztők a blogposztban tisztázták a helyzetet.

Azt még a vezető producer, Cody Bradley sem zárta ki teljesen, hogy a védelem is közrejátszhat a problémákban, de szerinte másról van szó. A srácok folyamatosan figyelik a visszajelzéseket és igyekeznek minden hibát kijavítani.

Érthető, hogy egy kis indie csapat minden áron meg akarja védeni a szellemi tulajdonát, és jelenleg a piacon csak az osztrák védelem nyújt ideiglenes megoldást erre.

Annyit azonban megígértek, hogy ha a jövőben feltörik a Rime-ot, egy frissítéssel el fogják távolítani az eredeti kliensből. Erre - a korábbi tapasztalatokból kiindulva - két-három héten belül sor kerülhet.

4.
4.
belaman
gyors volt :))
RiME-CODEX
3.
3.
Rézfánfütyülő
Bocsánat visszaszívok mindent, Baldman koma szana széjjel törte. Azt is megmutatta vele hogy a Denuvo hibája volt a lassulás, haldoklás PC-n, szóval dupla csapás. Pici játék, ahogy mondtam, egy réteg megveszi, de végül a pénz amit a denuvora költöttek, meg fogja ölni az egészet, talán még a csapatot is. Értelmetlen volt az egész.
2.
2.
vabe
Nem kellett neki sok ido, Baldman fel is torte par oraval ezelott. Az elozo jatekokban (Sgw3, Nier, Prey) csak kb. 1000 "trigger" (eredetiseg ellenorzes) volt meghivva, de ebben 300x tobb van. 30 perc jatek utan mar 2 MILLIO meghivott trigger volt. A Denuvo jelenleg masodpercenkent 10-30 triggert hiv meg jatek kozben, ezzel lassitva a jatekot. A korabbi jatekokban mint pl Sgw3, Nier, Prey csak 1-2 trigger volt meghivva par percenkent jatek kozben. Ezek a trigger hivasok erosen titkositottak es virtualizacio alatt futnak szoval zabaljak rendesen az eroforrast az aktualis jatek elol.
1.
1.
Rézfánfütyülő
Ha az ember figyelgeti a crack frontot, és nem túlzottan kedveli a Denuvot, örülhet, hogy ezt kb az emberek fele - köztük talán a csapatok is - nyílt kihívásnak vette. Bár mérget nem vennék rá, hogy fel is törik. Két csapat van aki képes rá - az egyik csak egy ember, nem is csapat - nekik pedig úgy tűnik jobb dolguk is van, mindketten fontosabbnak tartották most updatek feltörését, mint például a Dishonored 2-ét, amiért rég nyáladzanak az emberek. A Rime jól néz ki, de pici játék. Ez pedig egy nyílt kihívás, amire ugrani szoktak de most nem fognak, mert nincs mögötte semmiféle kontextus - a 2Dark csak azért lett feltörve, mert a dev úgy döntött hogy átveri azokat, akik pénzt adtak a játékért. Kiderül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...