GC 2006: Sikerrel és rekordokkal zárt a kiállítás

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 29.
  • Rendezvény
Link másolása
Végetért az idei Games Convention Lipcsében - természetesen a Gamekapocs-stáb is kint járt az expón több tízezer nézelődő- és újságírótársával együtt.

Végetért az idei Games Convention Lipcsében - természetesen a Gamekapocs-stáb is kint járt az expón több tízezer nézelődő- és újságírótársával együtt.


A rendezők joggal nevezhetik kiállításukat Európa legnagyobb játékokkal foglalkozó rendezvényének, hiszen a buli ezúttal is hatalmas volt, ráadásként minden rekord megdőlt a Games Convention történelmében. Idén Németországba 50 ezerrel többen látogattak el a GC megtekintésének céljából, mint tavaly, így körülbelül 184 ezer nézelődővel számolhattak a szerverzők. Ezen hatalmas tömeg 42 százaléka volt 20 éven felüli, 17 százaléka nő, 39 százalék utazott 300 kilométernél többet a helyszínig, 90 százalék pedig jövőre is vissza kíván térni.


A 38 ország 2600 újságírója szintén hatalmas előrelépésnek tekinthető a tavalyi eredményekhez képest: akkor ugyanis "csak" 26 ország 2000 képviselője volt jelen az eseményen. Huszonöt ország 368 kiállítójának 91 százaléka jelezte: a jövő évi, augusztus 20-22 között esedékes Games Conventionre visszatérnek majd!

Ugrás a galériához

Lássuk, mit produkált a Gamekapocs ezen pár nap alatt népes olvasótábora számára: szokásunkhoz híven (ahogy azt a GDC és az E3 esetében is tettük) külön aloldalt készíttettünk Szabi-val a kiállítás apropójából. Hetvenegy hírt pakoltunk ki a lehető leggyorsabban, nem volt ritka a napi 20-30 cikk sem. Közel tíz nagyobb méretű galérifrissítést vezényeltünk le fejenként több száz képpel, továbbá körülbelül ugyanennyi videóösszeállítást láthattak azok, akik lapunkat választották a megbízható információk elérésének érdekében. Élőben közvetítettük le a Nintendo és a Microsoft konferenciáját, s számos játékpremierről értesítettünk Benneteket. Mi jól éreztünk magunkat, reméljük Ti is, s jövőre is velünk tartotok majd!

Games Convention 2006 a Gamekapcson

3.
3.
Thomzon
bocs van 1 kérdésem innen letölthető a sims 2 pets?
2.
2.
dzsony13
Valaki vegyen fel MSN-re főleg szegedi 12-14 éves lányok.
1.
1.
Yakuza
Jövőre rövidebbet terveznek: 20-tól 22-ig?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...