Nosztalgiázós traileren a Wipeout Omega Collection

Link másolása
Szerdán jelenik meg Európában PlayStation 4-re a Wipeout Omega Collection, mely három régebbi tagját tartalmazza a sorozatnak felújítva, az új konzol képességeihez igazítva.

Június 7-én érkezik meg hozzánk a Wipeout Omega Collection, mely a teljesen felújított PS3-as Wipeout HD-t és annak kiegészítőjét a Wipeout Furyt, valamint a PS Vitás Wipeout 2048-at tartalmazza. A játékok PlayStation 4-en és Prón is 60 fps-sel futnak, utóbbi esetében dinamikus 4K-s felbontásban.

Érkezett egy új trailer, amiben nosztalgiázva tekinthetünk vissza a Wipeout-sorozat történetére, mely 1995-ben kezdődött még az első PlayStationön.

3.
3.
delphijos
Engem anno ennek a demója győzött meg hogy vegyek PS1-et, és akciósan beszereztem PS3-ra a HD-t, de már nem kötött le úgy.
2.
2.
aordog
Nekem tetszik...
Régebben az Extrem G-t toltam N64-en, majd Gamecube-on.
Szeretem ezt a stílust, de persze fontos, hogy ez a zenei felhozatal is bejövôs legyen. Ez egy nagyobb TV-n egy nagyobb hangerôvel...nekem bejövôs. Majd tuti beszerzem!
1.
1.
Régi PS magazinban láttam erről képeket még 2002 környékén, mindig is ki szerettem volna próbálni. Egy jobb akciónál rögtön meg is veszem, habár egyedül nem tűnik izgalmasnak, inkább partijáték lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...