Wipeout: Omega Collection PS4

Gyűjteményes kiadással tért vissza a Wipeout-sorozat.
Típus:

Bélyegre kerülnek a leghíresebb brit játékok

Valószínűleg nem sok olvasónk rendelkezik saját bélyeggyűjteménnyel, de az Egyesült Királyság postaszolgálatának új kezdeményezése akkor is megér egy misét. A hónap végén bélyegre kerül többek közt Lara Croft, a Worms és az Elite is.

Megérkeztek a PlayStation Plus augusztusi játékai

Az időközben módosított, ám végeredményben meglehetősen ütősre sikerült júliusi kínálat után ismét izgalmas címek várnak az előfizetőkre; jön a Sniper Elite 4 és a Wipeout: Omega Collection.

Wipeout: Omega Collection - traileren a VR-frissítés

A mai naptól kezdve a teljes játék elérhető PSVR-ban is, új járművekkel és helyszínekkel, VR-ra szabott pilótafülke-nézettel, valamint valós 3D-hangzással. Az alapjátékkal rendelkezők számára az egész frissítés teljesen ingyenes.

PSX 2017: VR-mód a Wipeout Omega Collectionben

A Wipeout-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, lévén VR-támogatást kap a PS4-es Wipeout Omega Collection. Egy ingyenes frissítés keretében élesedik a VR-mód, így leporolhatjuk a kedvenc sisakunkat.

Wipeout: Omega Collection teszt

PlayStation 4-re egy remaster-kollekció keretein belül látogatott el a Wipeout-széria, a sorozat védjegye pedig ezúttal sem maradt ki: a játékok kihozzák a maximumot mind az alapgépből, mind pedig a PS4 Próból.

Brit toplista: élen kezdett a Wipeout-kollekció

A sorozat történetében az új Wipeout-csomagnak sikerült először aranyérmet szerezni a brit játékeladási toplistán. Pedig volt verseny, elvégre a DiRT negyedik része és a The Elder Scrolls Online: Morrowind is a múlt héten debütált.

Nosztalgiázós traileren a Wipeout Omega Collection

Szerdán jelenik meg Európában PlayStation 4-re a Wipeout Omega Collection, mely három régebbi tagját tartalmazza a sorozatnak felújítva, az új konzol képességeihez igazítva.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A száguldozás szerelmesei örülhetnek a héten, ugyanis a DiRT-sorozat új epizódja mellett most jelenik meg a Wipeout: Omega Collection is. Emellett a Farming Simulator idei felvonása is befut a héten, ezúttal hordozható eszközökre.

Júniusban jön a Wipeout Omega Collection

A tavaly bejelentett Wipeout-gyűjteményre még pár hónapot várni kell, de legalább a naptárba már bevéshetjük a piros betűs dátumot. A feljavított grafikával operáló kiadásról most egy új előzetes is érkezett.

Mozgásban a Wipeout Omega Collection

Múlt héten jelentették be a Wipeout Omega Collectiont, mely a széria három grafikailag felújított darabját fogja tartalmazni. Az IGN-nek hála most egy gameplay videót is tudunk mutatni.