Pokémon-hírek kedd estére

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A ma délutáni Nintendo Directet teljes egészében a Pokémonnak szentelte a kiotói vállalat. Most már biztos, hogy Switchen is napvilágot lát a Pokken Tournament, illetve jön 3DS-re a Pokémon Sun és Moon Ultra-változata.

Ma délután a legfrissebb Nintendo Directen jelentették be, hogy Switchen is napvilágot lát az eredetileg Wii U-ra megjelent Pokken Tournament. Az új verzió Pokken Tournament DX címen fut, és öt új lényt tartalmaz.

Lesznek 3v3-as csaták, valamint ranked online meccsek - választhatunk barátságos és csoportos mérkőzéseket is. Ami az új pokémonokat illeti, Darkrai, Scizor, Empoleon, Croagunk és Decidueye is csatlakozik a gárdához.

A játék szeptember 22-én jelenik meg.

Szintén új kiadást kap Nintendo 3DS-en a 2016-ban megjelent Pokémon Sun és Moon. A  Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon egy teljesen új, alternatív sztorivonalat tartalmaz. Az még nem világos, hogy milyen új funkciókat kapunk november 17-én.

Aki pedig a klasszikus, második generációs címeket kedveli, bizonyára örülni fog annak, hogy a Nintendo kiadja a Pokémon Goldot és Silvert 3DS-re a Virtual Console-on keresztül. Az eredetileg 2000-ben Game Boy Colorra írt anyag szeptember 22-én landol az online boltban.

11.
11.
pj_nothingman
#9: Mario Party/VC mellett én még egy Metroid (korrekt szinglivel és online/offline multival) bejelentést várok. :-)
9.
9.
Gamelord
#3: Egyetértek, ez egészen gyatra lett. Maga a játék elmegy, de ez nem az amit bárki is várt. Mindenesetre a Smash Bros valószínűleg nem jön 2017be, így van benne logika, hogy kiadják. Majd jön "rendes" pokemon játék is, csak nem idén.
Remélem az E3 direct-re bejelentenek pár jó címet. Aminek én örülnék a Splatoon 2, Arms mellé, az egy Mario Party és egy 4 fős local fps, mint pl a régi Turok játékok. És persze Virtual console.
8.
8.
pj_nothingman
#6: Hát még a korábbiakat.. Blue/Red/Yellow vagy Crystal/Gold/Silver közül bármelyiket úgy kidobni, mint az Alpha Sapphire / Omega Ruby párost.
6.
6.
razipapi
Én még mindig várom ,hogy azokat a jó kis GameBoy Advance SP Pokemon játékokat kihozzák telefonra.. vagy akármilyen platformra megint :D
3.
3.
pj_nothingman
Nagy várakozással vártam a mai Directet, de ez ismét gyalázatos volt számomra.

1. Ultra Moon/Sun: Megmagyarázhatatlan, hogy miért "újítanak" fel egy kicsivel több, mint fél éves játékot ugyanarra a konzolra? (akkor befognám a pofámat, ha ezt most Switchre dobták volna ki) Erre egy-két fanboynak az volt a válasza, hogy "mert a 3DS-t sem akarják elhanyagolni". Ez amúgy érthető (lenne), de ebben az esetben én behúztam volna egy Blue/Red Remastered kiadást 3DS-re és a hülye is megvenné az új 2DS XL-t és az Ultra Moon/Sun kombót pedig dobtam volna a Switchre.

2. Ez ízlés kérdése, nekem speciel kabarénak tűnik. Félreértés ne essék, sem egy Tekken, sem egy Injustice nem mozgat meg ilyen téren, de még mindig tartalmasabb, mint az alig 20 lényt felsorakoztató PT.
1.
1.
Juha
Rossz dolog a másnaposság, de kedd van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...