Részben free-to-play lett a Battleborn

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Bekövetkezett, amire már régóta vártunk: elstartolt a Battleborn ingyenes Trial változata, amely lényegében azt jelenti, hogy free-to-play modellre vált a Gearbox hero shootere. Csak hat hőshöz férhetünk hozzá, más korlátozás nincs.

Ne tévesszen meg senki a Trial elnevezés: más próbaverzióktól eltérően a Battleborn ingyenes változatában az összes kompetitív multiplayer módhoz és térképhez hozzáférhetünk - bármilyen időbeli vagy szintbeli korlátozás nélkül. Annyi megkötés van, hogy csak hat hőst választhatunk magunknak, a felhozatal bizonyos időközönként változik, hasonlóan a Killer Instincthez.

Természetesen új hősöket is vásárolhatunk magunknak kreditért a Battleborn ingame boltjában. Ilyen fizetőeszközt a játékbeli teljesítményünk után kapunk, vagy válthatunk magunknak valódi pénzért is. Ha korábban megvásároltad a shootert, akkor automatikusan Founder Statusba lépsz, így egy rakás ingame elemet kapsz jutalmul, és minden hőst elérhetsz.

A Battleborn free-to-play változata már elérhető a Steamen és Xbox One-on, míg PS4-en június 13-tól indul a móka.  Mi is ajánljuk, lévén teljesen rendben volt a Gearbox alkotása, egyetlen balszerencséje, hogy ugyanabban a hónapban jelent meg, mint a Blizzard-féle Overwatch.

7.
7.
Dreadlox
#6: Azért az Overwatchot se kell félteni. Az se egy eget rengető játék. Jónak jó és korrekt, de egyesek úgy viselkednek vele, mintha a messiás jött volna el. Főleg a sok fanfiction mániás nerd. A Battleborn is azért hasalt el mert másra számítottak az emberek, nem egy mobára. És mivel alapból kevesen játszottak vele, nem is nagyon jött hozzá frissítés. Remélem most feltámad kicsit, aztán kiderül hogy van-e benne potenciál.
1.
1.
GODL1KE
Azért óvatosan tegyük hozzá hogy az overwatchhoz nem tud fel érni ez a játék. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...