Elstartolt a GOG nyári vására

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 7.
  • Akció
Link másolása
Lassan vége a sulinak, megkezdődnek a nyári szabik, így itt az ideje a játéknak! Ha olcsón szeretnél beruházni néhány új DRM-mentes PC-s címre, akkor mindenképp nyálazd át a GOG Summer Sale kínálatát!

Kezdetét vette a GOG nyári vására, így több mint 1500 régi és új PC-s címhez juthatsz hozzá akciósan. Ráadásul az első vásárlás után ingyen a tiéd lesz a Rebel Galaxy is. A listában szereplő címek napról-napra változnak, így érdemes minden nap visszanézni az oldalra, vagy elindítani a GOG Galaxy klienst.

A Summer Sale egészen június 20-ig tart, így két heted van olcsón vásárolgatni. Természetesen mindegyik játék DRM-mentes.

Csak néhány ajánlat: a The Witcher: Wild Hunt 40 százalékkal olcsóbb, a Stardew Valley ára 33 százalékot esett, a Her Storyt féláron kínálják, a Braidért pedig 80 százalékkal kevesebbet kell fizetni. Még a viszonylag friss RPG, a Torment: Tides of Numenera is 30 százalékos kedvezménnyel szerezhető be.

10.
10.
Ooorky
Mióta Steam-et elárasztotta a sok greenlight hulladék azóta inkább gog-on vásárolok, pláne, mivel ha egy játék euróban drágább, mint dollárban akkor a különbözetet jóváírják a gog wallet-ben (még ha dollárban is számol el, EU-ban EU-s árat kell fizetni...).
9.
9.
Mortis
#8: bocs, fordítva, igazad van. ettől függetlenül jó szolgáltatást nyújt a GOG és ha a Steam-met támogatod, őket is érdemes.
8.
8.
crytek
#6: Miért eddig volt valaha olyan gog cucc amit tudtál steamre is aktiválni?

Witcher volt ilyen de az steamről gogra és nem gogról steamre.
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Ebben igazad van, áhh szarok bele, veszek valamit GoG-on :D
6.
6.
Mortis
#5: pedig a GoG Galaxy-n dollárban lehet vásárolni, ami ugye nagyobb tételeknél sokat számít. előbb utóbb, úgyis aktiválni lehet majd majd' az összes játékot a Steam-men is.
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Én is leginkább steamen szeretek vásárolni.
4.
4.
genius95
#3: Tényleg ? Mondjuk így készültem, de akkor el is dőlt, hogy majd csak ott vásárolok. GOG-on még soha nem vettem semmit, lehet ez így is marad egy darabig.
3.
3.
PaprikaJancsi
2.
2.
genius95
Én inkább megvárom a Steam Summer Sale-t. Nagyon reménykedek egy Rocket League, L.A. Noire és GTA V leárazásban. Persze a GOG-ról is elfogadom, ha biztosítanak hozzájuk valami jó kis áresést. :) Az egyetlen gond , hogy a Steam általában jún. 20. után szokta szabadjára engedni az akcióit, meglátjuk.
1.
1.
genius95
Szerintem elég gyengére sikerült, legalábbis egyelőre. Például a Steamworld Heist-et 7.5 euróért adják, miközben pár hete két másik kis játékkal együtt kaptam meg 1 dollárért a Humble Bundle-ön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...