Változások a Hitman digitális kiadásainál

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 7.
  • Hír
Link másolása
Az IO Interactive bejelentette, hogy az elkövetkezendő hetekben megváltoztatja a Hitman digitális verzióinak beszerzési lehetőségeit. Marad a The Complete First Season csomag, de az Intro és az Upgrade Pack eltűnik.

Már egy ideje kapható a Hitman első évadának összes epizódja, de nagyjából két hét múlva már nem vásárolhatjuk meg külön a bevezetést és a többi küldetést, pontosabban nem minden platformon. Ha még nem próbáltad a bérgyilkosos címet, akkor a Hitman: The Complete First Season csomagba ruházhatsz csak be.

A lényegi változás, hogy kivezetik a digitális piacterekről az Intro Packot és az Upgrade Packot.

Ha már a Steamen megvan az Intro Pack, kedvezményesen szerezheted be a teljes évadot, és csak az olyan epizódokért fizetsz csak, amikkel még nem rendelkezel. Viszont külön nem vásárolhatod meg egyik részt sem.

Xbox One-on szintén kedvezményesen frissíthetünk a The Complete First Seasonre, és az Intro Pack ára itt is lejön a végösszegből. Viszont itt továbbra is kaphatóak lesznek az egyes epizódok.

PS4-en már nem lesz ilyen rózsás a helyzet, elvégre nem kapuk kedvezményt az első évad árából, hiába van a könyvtárunkban az Intro Pack. Az epizódokat itt is megvásárolhatjuk külön-külön.

Ha már megvan a lemezes vagy digitális The Complete First Season, vagy az Upgrade Pack, a változások nem érintenek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...