E3 2017: Szeptemberben jön a Project CARS 2

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Lassan ráfordulunk az idei E3-ra, már az expó előtt sűrűsödnek a trailerek és bejelentések. A Bandai Namco és a Slightly Mad Studios is elérkezettnek látta az időt, hogy lerántsa a leplet a Project CARS 2 megjelenési dátumáról.

Igazán tartalmas szórakozásnak ígérkezik a Project CARS második felvonása, hiszen a Slightly Mad Studios játéka a tervek szerint 50 egyedi helyszínnel és több mint 200 látogatható aszfaltcsíkkal kedveskedik, miközben a versenyek változatos környezeti viszonyok között zajlanak, köztük havazásban, esőben és sárban.

A játékhoz kapunk egy "sandbox" jellegű karrier módot is, ahol a játékosnak lehetősége lesz saját képességeihez igazítva beteljesíteni motorsportbeli álmait.

A Project CARS 2 szeptember 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
ikaralyos01
#2: Biztos lehetsz benne, hogy nem vagyok dilettánsabb ebben a témában mint te és az, hogy valami szép vagy nem az nem hozzáértés kérdése. Az meg, hogy technikailag ott van a cucc amit amúgy egy videóból nehéz leszűrni nem jelenti azt, hogy az összkép rendben van. Véleményem szerint a Gamekapocs által belinkelt videón jelenleg nem néz ki úgy a game amire felkapnám a fejem, hogy ez milyen szép. A video alapján bőven a Forza6, GTsport, Driveclub mögött van látványban. Ez persze nem azt jelenti, hogy ronda fos és szar, pusztán láttunk ennél már szebbet.
2.
2.
unrealnoise
#1: Nem értész hozzá, de legalább számot adsz róla.

Tényleg bűnronda... :D https://youtu.be/r6fSgpuamkA

Amúgy meg technikailag és effektek terén is nagyon ott van a cucc.
1.
1.
ikaralyos01
Nem szép de legalább szaggat. Remek lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...