Project CARS 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott a Project CARS, az új rész 2017 egyik legjobb versenyjátéka.
Típus:

Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Az Xbox Live Gold előfizetőinek sem lesz okuk panaszra áprilisban, ugyanis egy kiváló versenyjátékot, egy legendás szerepjátékot és néhány indie-gyöngyszemet vághatnak zsebre az előfizetésükkel.

Felvásárolta a Codemasters a Project CARS alkotóit

Már-már azt hittük, hogy a hálaadás miatt nem igazán lesznek hírek ma, de a Codemasters kellemesen meglepett bennünket: a versenyjátékokra szakosodott kiadó-fejlesztőcég bejelentette, hogy felvásárolta a Slightly Mad Studiost.

Mad Box - újratervezte a Slightly Mad Studios

A Project CARS-sorozatot is készítő Slightly Mad Studios az év elején jelentette be, hogy saját konzolt készít. A masina első látványtervei eléggé megosztották a rajongókat, így a csapat most előállt egy új változattal.

Saját konzolt készít a Project CARS stúdiója

Csak úgy szállingóznak a hírek a Slightly Mad Studios irányából, a mai azonban egészen meghökkentő. A Project CARS fejlesztőiként ismert csapat egy saját, minden eddiginél erősebb konzolon dolgozik.

Az NFS: Shift nyomdokaiba lép a Project CARS 3

Habár a maga kategóriájában remek volt, a Project CARS 2 mégsem sikerült tökéletesre. A Slightly Mad Studios fejlesztői már el is tervezték, hogy milyen irányba vihetnék tovább a szériát: az inspirációt a Need for Speed: Shift adja majd.

Megérkezett a Project CARS 2 demója

Két hónappal a teljes verzió megjelenése után kigördült a Project CARS 2 kipróbálható változata PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A demó tisztességes tartalommal operál: három szuperverda és egy pálya kapott helyet benne.

Project CARS 2 - trailer az elismerésekről

Múlt hónapban debütált a Slightly Mad Studios csúcsszimulátora, és ahogyan az várható volt, egyből be is zsebelte az elismeréseket. Még úgy is az egyik legjobb autóverseny lett idén, hogy rendesen felduzzadt a mezőny.

Project CARS 2 teszt

Nagyon úgy tűnik, hogy a Slightly Mad Studios felnőtt a feladathoz, és a második részre végre beérett a Project CARS. Az autósport számos kategóriáját felvonultató, roppant igényes csomaggal állunk szemben!

Brit toplista: a Project CARS 2 sem bírt a Destinyvel

Immár zsinórban harmadik hete vezeti a brit eladási toplistát a Destiny 2. Rögtön mögé zárkózott fel a pár napja megjelent Project CARS 2, a bronzérmet pedig a szintén nem túl régi NBA 2K18 zsebelte be.

Megérkezett a Project CARS 2 launch trailere

Holnap érkezik a Slightly Mad Studios új játéka, a Project CARS 2, amely az őszi versenyjátékdömping első résztvevője. A korai verzióval eltöltött órák alapján bátran kijelenthetjük, hogy a műfaj egyik legjobbjával van dolgunk.