Ellopták a Cyberpunk 2077 néhány dokumentumát

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 8.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED nemrég kiadott egy közleményt, amiben megerősítették, hogy tolvajok ellopták a Cyberpunk 2077 néhány dokumentumát, amelyekkel most zsarolják a stúdiót.

Nemrég a nagyobb filmstúdiókat és a Netflixet is megzsarolták, miután több premier előtt álló sorozatra és filmre is rátették a mancsukat a tolvajok. Most új célpontjuk akadt.

A CD Projekt RED ugyanis nemrég kiadott egy közleményt, amiben megerősítették, hogy hackerek sikeresen ellopták a Cyberpunk 2077 korai dokumentációit, amelyek leginkább dizájndokumentációk voltak. A tolvajok ugyan zsarolják a lengyel stúdiót, de a csapat a közleményben elárulta, az eltulajdonított adatok nem tükrözik a játék jelenlegi állapotát, így biztosan nem fognak fizetni. Emellett a CD Projekt kéri a rajongókat, hogy csak a tőlük érkező információkkal foglalkozzunk, minden mást lehetőség szerint kerüljünk el.

14.
14.
ADMlN
#9: A jó humorhoz ész kell, anélkül nem megy.
13.
13.
user101
#9: De hát nem látod mennyire ... link ? :D
11.
11.
akifourteen
Milyen érdekes,hogy pont az E3 előtt. Azon kevés játékfejlesztők közé tartoznak akik legalább minőségi játékot készítenek erre tessék meglopjak őket.Nem tudom,hogy mit tartalmaznak a dokumentumok de ha zsarolják őket akkor biztos valami fontosat. Kapják be azok a rohadt szemétládak.
7.
7.
Firsttime
De milyen korrektek nem? Kiszivárgott valami, és reagáltak rá. Nem mint a többi kiadó. Szépen elmagyarázták, hogy nem kell majd itten hisztizni, ha valami nem olyan lesz mint ami kiszivárgott, tessék az általunk mutogatott infót lesni. Jó fejek na.
6.
6.
Nicodemus
Persze ez nem túl etikus dolog és én is roszallom. Ellenben szivesen vetnék rá egy pillantást ha kikerül.:D
1.
1.
zsocc-nrg
Rohadna le a keze az ilyen patkányoknak...!! Röhej hogy a kiberbűnözés is mennyire virágzik és ez csak csepp a tengerben..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...