Megjelenési dátumot kapott a Kingdom Come

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Befutott a Warhorse Studios mára ígért bejelentése, a srácok egy új kedvcsináló társaságában leplezték le a Kingdom Come: Deliverance napra pontos megjelenési dátumát. Idén sajnos már nem játszhatunk a szerepjátékkal.

A Warhorse szerepjátéka középkori körítést ígér a játékosainak, ezúttal azonban mindenféle fantasy-hatás nélkül: itt nem lesznek sárkányok, és a mágiát is elfelejthetjük, a történelmi hűség az első. A hatalmas nyitott világban számtalan feladat vár ránk, ezeket pedig több különböző módon is megoldhatjuk majd.

A főszereplő egy kovács fia, Henry, akinek az életét fenekestül felforgatja a nap, amikor egy zsoldossereg Zsigmond király parancsára porig égeti a faluját. Hősünk a kevés túlélő egyike, és hamar egy polgárháború kellős közepén találja magát, ahol Csehország jövőjéért harcol. A kalandokba PC-n, PS4-en és Xbox One-on is belevethetjük magunkat, a megjelenés pedig 2018. február 13-án várható.

Fent egy új trailert nézhettek meg a játékból.

4.
4.
Formula1fanatic
#2: Na jó kamuztam, néhány effektet azért bevittek azóta meg a volumetrikus megvilágítást is. Éjszaka a lámpafénynél az árnyékok dinamizmusa brutálisan élethű. De hagyjuk a grafikát ebben a játékban nem az az elsődleges, hanem maga az rpg.
3.
3.
Formula1fanatic
#2: Az éve megjelent béta ugyanúgy néz ki mint a legelső 2015-ös alpha. bár az elképzelhető, hogy a karaktereken azóta is tudtak valamit csiszolni.
2.
2.
GAMEROD
Nem baj, így talán élvezhetőbb és szebb lesz nem egy összecsapott valami.
1.
1.
Formula1fanatic
Ahhoz képest, hogy az első felvonás legelső hivatalos megjelenését 2015 végére ígérték :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...