E3 2017: Berepült az Ace Combat 7: Skies Unknown

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 9.
  • Videó
Link másolása
Epekedve várjuk a Bandai Namco első olyan arcade repülős címét, amit kimondottan a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re fejleszt a Project Aces csapata. Az expós előzetes a konfliktus hátterét mutatja be.

Idén húszéves az Ace Combat-széria, így a Project Aces szeretné méltóan megünnepelni az évfordulót. Az Ace Combat 7: Skies Unknown egy fiktív konfliktusra koncentrál, melynek főszereplői érző emberek, még akkor is tettre készek, ha a világ békéje forog kockán. Természetesen ezúttal is a légi harcokon lesz a lényeg  - értsd: az átvezető jeleneteket átléphetjük.

Sajnos az Unreal Engine 4-gyel hajtott cím csak jövőre jelenik meg, igaz, a korábbi tervekkel ellentétben nem csak PS4-re (illetve PS VR-ra), hanem PC-re és Xbox One-ra is.

5.
5.
user101
Nem ennek ez előző része volt az amiben harc közben állandóan átváltott külső nézetre, meg qte eventekkel kellett harcolni és valami förtelmes szar volt az irányítása ?
4.
4.
GAMEROD
Épp ideje már egy elfogadhatóbb vadászgépesdinek, nagyon eltünedeztek az utóbbi 20 évben, pedig ezek uralták a PC piacot a régi időkben.
3.
3.
Angelwing
Végre egy jó repülős játék! Azzal hogy raktak alá egy jó történetet ez nagyon jó játéknak néz ki. Szemcsi van már csak a játék kell :) Jó kis hányatós játéknak néz ki ez is :) LOL
2.
2.
Duken
Úgy látom érik egy psvr vétel.
1.
1.
XuChi
Na ez mocskos jó lesz. De várom màr. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...