Ace Combat 7: Skies Unknown PC, PS4, XBOXONE

PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét tette az Ace Combat-széria legújabb felvonása.
Típus: repülőszimulátor

Ace Combat 7 - egy egész rajnyi DLC a radaron

A Bandai Namco leleplezte a Season Pass hátralévő három DLC-jének a pontos megjelenési dátumát, illetve még egy rövid kedvcsinálót is kaptunk az új repcsikkel és spéci küldetésekkel érkező kiegészítőkhöz.

Ace Combat 7 - berepült az új kiegészítő

Megérkezett a Season Pass negyedik DLC-jének, vagyis az Operation Sighthound alcímen érkező új hadjáratnak az első trailere, mely során óriási összetűzések várnak ránk mind a szárazföld, mind az óceánjáró flották felett.

Ace Combat 7 - ez várható a következő hónapokban

Ha beruháztál az Ace Combat 7: Skies Unknown szezonbérletébe, akkor a következő hónapokban három vadiúj repülő, fegyverzet és skin üti a markodat. A Bandai Namco egy friss trailerben mutatta be a közelgő DLC-ket.

Brit toplista: nagyot futott a Resident Evil 2

Bárcsak minden remake ilyen nagyszerű lenne! A játékosok meghálálták a Capcom odafigyelését, a Resident Evil 2 így a brit üzletek legnépszerűbb videojátéka lett a megjelenése első hetében.

Ace Combat 7: Skies Unknown teszt

Osea és Erusea fiktív nemzetei megint egymás torkának ugranak, így elkél egy sztárpilóta, aki rendet tesz az égbolton. Az Ace Combat 7 visszatért a gyökereihez, és egyáltalán nem okoz csalódást!

Brit toplista: jól rajtolt az Ace Combat 7

A repülőgépes franchise 1995-ös debütálása óta az egyik legjobb megjelenésén van túl, de úgy látszik, még ez sem volt elég, hogy letaszítsa a trónról a New Super Mario Bros. U Deluxe-kiadását.

Berepült az Ace Combat 7, nézzünk bele az elejébe!

A kiadó megadta a felszállási engedélyt, így végre a boltokba került az Ace Combat 7: Skies Unknown. Nehéz szülés volt - több csúszást böjtöltünk ki -, de az arcade repülős címek rajongói egy újabb gyöngyszemmel gazdagodtak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten intenzívebben adagolják majd a játékaikat a tisztelt kiadók és fejlesztők, majd' minden platformon találunk ígéretes megjelenéseket. Lássuk, mivel játszunk a következő napokban!

Premier előtti utolsó előzetesen az Ace Combat 7

Egyelőre a kifutón áll és vár az Ace Combat 7, de hamarosan a felszállási engedélyt is megkapja a játék legújabb felvonása. A közeledő premier alkalmából az utolsó vásárláscsalógató előzetes is befutott.

Ace Combat 7: Skies Unknown - ilyen lesz a multi

Az Ace Combat-franchise legújabb epizódjával kapcsolatban azt nem mondhatjuk, hogy egy alulreklámozott címről lenne szó; a lassan már napi rendszerességgel érkező trailerek után íme, a multiplayerről készült előzetes.