Ace Combat 7: Skies Unknown PC, PS4, XBOXONE

PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét tette az Ace Combat-széria legújabb felvonása.
Típus: repülőszimulátor

Kísérleti repülőkkel bővül az Ace Combat 7

Az Ace Combat-sorozat tavaly töltötte be a huszonötödik életévét, de a Bandai Namco még nem végzett az ünnepléssel. Az új évfordulós DLC-vel nemcsak festésekhez, de kísérleti repülőgépekhez is hozzájuthatunk.

Íme, a PlayStation Now márciusi kínálata

A minap leleplezte a Sony, hogy idén márciusban melyik négy játékkal bővíti a PlayStation Now szolgáltatását. Igencsak változatos hónap vár az előfizetőkre: többek között kipróbálhatják a vadászgép-pilóták életét és a zombiapokalipszist is.

A 25. születésnapját ünnepli az Ace Combat

Negyed évszázada már, hogy a sorozat legelső epizódja, az Air Combat megjelent a Sony első PlayStation-konzolján. A jeles évfordulót ingyenes festésekkel ünnepli az Ace Combat 7: Skies Unknown.

Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.

Ace Combat 7 - egy egész rajnyi DLC a radaron

A Bandai Namco leleplezte a Season Pass hátralévő három DLC-jének a pontos megjelenési dátumát, illetve még egy rövid kedvcsinálót is kaptunk az új repcsikkel és spéci küldetésekkel érkező kiegészítőkhöz.

Ace Combat 7 - berepült az új kiegészítő

Megérkezett a Season Pass negyedik DLC-jének, vagyis az Operation Sighthound alcímen érkező új hadjáratnak az első trailere, mely során óriási összetűzések várnak ránk mind a szárazföld, mind az óceánjáró flották felett.

Ace Combat 7 - ez várható a következő hónapokban

Ha beruháztál az Ace Combat 7: Skies Unknown szezonbérletébe, akkor a következő hónapokban három vadiúj repülő, fegyverzet és skin üti a markodat. A Bandai Namco egy friss trailerben mutatta be a közelgő DLC-ket.

Brit toplista: nagyot futott a Resident Evil 2

Bárcsak minden remake ilyen nagyszerű lenne! A játékosok meghálálták a Capcom odafigyelését, a Resident Evil 2 így a brit üzletek legnépszerűbb videojátéka lett a megjelenése első hetében.

Ace Combat 7: Skies Unknown teszt

Osea és Erusea fiktív nemzetei megint egymás torkának ugranak, így elkél egy sztárpilóta, aki rendet tesz az égbolton. Az Ace Combat 7 visszatért a gyökereihez, és egyáltalán nem okoz csalódást!

Brit toplista: jól rajtolt az Ace Combat 7

A repülőgépes franchise 1995-ös debütálása óta az egyik legjobb megjelenésén van túl, de úgy látszik, még ez sem volt elég, hogy letaszítsa a trónról a New Super Mario Bros. U Deluxe-kiadását.