E3 2017: Indul a kiállítás, íme, a menetrend!

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Papíron a jövő héten, gyakorlatilag már holnap este kezdetét veszi az év legjobban várt videojátékos eseménye, az E3. A sort ezúttal is a sajtókonferenciák nyitják, összeszedtük, hogy mire számíthattok a következő napokban!

Ahogy azt ti is észrevehettétek, az elmúlt napokban alaposan megszaporodtak a bejelentések és látnivalók, ez pedig nem véletlen, hanem az E3 előszele. A Los Angeles-i Electronic Entertainment Expo az év legfontosabb videojátékos eseménye, ezen a kiállításon (vagy a környékén) gyűlik össze az összes konzolgyártó és kiadó, hogy bemutassa az újdonságait.

Papíron csak a jövő héten, június 13-án veszi kezdetét a show, azonban most is sajtókonferenciák vezetik fel az expót, így már holnap estétől találtok magatoknak néznivalót. A buli június 15-én ér véget, magyar idő szerint ez azt jelenti, hogy még pénteken is várható egy-két finomság - intenzív lesz, na! 

A GK hírcsapata 0-24-ezik majd a napokban, igyekszünk a lehető leggyorsabban beszámolni minden újdonságról. A konferenciákat élőben követhetitek majd nálunk, és természetesen idén is összeraktunk egy csinos kis aloldalt, ahol egy helyen találjátok meg az összes E3-as hírt - tessék könyvjelzőzni!

Végül nem maradt más hátra, mint a várva-várt konferenciamenetrend - az időpontokat magyar idő szerint tüntetjük fel:

  • Electronic Arts - június 10., szombat, 21 óra
  • Microsoft - június 11., vasárnap, 23 óra
  • Bethesda - június 12., hétfő, 6 óra
  • PC Gaming Show - június 12., hétfő, 19 óra
  • Ubisoft - június 12., hétfő, 22 óra
  • Sony - június 13., kedd, 3 óra
  • Nintendo - június 13., kedd, 18 óra
  • Devolver Digital - ennek a konferenciának még nem tűzték ki az időpontját
42.
42.
madSci
#41: Egy erős konzol kiemelkedő játékok garmadája nélkül nem lesz több, mint egy szomorú kiskutya. Mondom ezt régi Xbox márka fanként.
41.
41.
zozo76hun
#38: "Valóban?"

Valoban!
40.
40.
zozo76hun
39.
39.
h.jozsa
OK....ma mutatják be a scorpiót!!!!!
kíváncsi vagyok rá nagyon!
38.
38.
madSci
#33: Valóban?
Kár, hogy más studióktól kell contentet kuncsorogniuk, mert különben nem lenne mit mutogatniuk. A hardver marhára nem érdekel senkit, ha nem villantanak rá egy halomnyi szájtátós játékot. Mondjuk az EA-énál simán jobb lesz, még ha csak egy sötét színpadot mutatnak, akkor is.
35.
35.
csabuszflash
#29: szerintem ha követnék a formulát az harmadjára már unalmas lenne. de ahogy mondod ha sikerülne ezt átültetni 3dbe és megőriznék a hangulatot akkor első napos vétel lenne :D
34.
34.
kamgecam
#33: Nem hinném. Az E3 mindig is a látványról az új Ip-k , játékok, gameplayek bemutatásáról szólt elsõsorban, amiben a sony fog jeleskedni. Csak másodsorban a hardwere-rõl.Ettõl függetlenül jó lesz az ms konf is, fõleg ha viritanak valami exkluzívot a scorpio nyers erejéhez.
33.
33.
PaprikaJancsi
#23: Szerintem is most az fog a legnagyobbat durrantani, platformtól függetlenül arra a legtöbben kíváncsiak jelenleg.
29.
29.
Duken
#27: Egy új Hotline Miami vérgõzös akció-tps-hez mit szólnál?
28.
28.
Firsttime
#20: Csillagkaput a népnek! Követelem!!!
24.
24.
Duken
Sony konf. megint oda fog csapni, brutál gamek jönnek. Az ms is érdekel ha jön pár új Ip az S erejével az megint brutál lesz illetve van egy olyan érzésem hogy az Ac Origins natív 4k 60 fps-el megy scorpion. Meg a Nintendo érdekel, ha jön rá Metroid game akkor nyertek nálam. Izgalmas lesz és szerintem az egyik legjobb E3-nak lehetünk szemtanúi .Hype!!!
23.
23.
kopic
Egyértelmű hogy MS konferencia ! Legalább 3 új ip-t akarok látni !
22.
22.
zozo76hun
#20: +1

foleg az elite dangerous fps modullal ertek egyet!!!
21.
21.
#19: Csak ne pletykáljanak, mutassák azt a címet én is várom, szinte legjobban.
20.
20.
frankdelgado
Ps vonalon a days gone engem is érdekelne, de ott a state of decay hazai frpnton, ami szintén lehet odabaxo. Az exklizivokkal az a bajom, h attol még nem lesz jo is. Témàjàban valami jó sci fi kéne, mondjuk egy sandbox firefly jàték, vagy hasonlo. Vagy végre kerülhetne az elite-be fps modul és légkörrel rendekező bolygók. Ezek lelkizős elvont marhasàgok nem igazàn tudnak meghatni.
17.
17.
RangerFox
Last of Us Part 2 trailer + megjelenés, God of War új gameplay + megjelenés, Detroit megjelenés, új AC trailer, Fifa 18 újdonságok, SIms 4 kiegek, Skorpió.... Csak ennyit kérek. :D
16.
16.
Firsttime
#13: Mivel lényegében a ps és a box ugyanaz, apróbb eltérésekkel, ezért gyanítom, hogy hasonlóképp fog itt is működni. Valahogy közölni kell úgymond a játékkal, hogy teeeee, most egy erősebb hardver van ám alattad.
15.
15.
zozo76hun
#10: ez csak a hulyek nyomatjak... :)
10.
10.
frankdelgado
#8: Csak nem lesz rà jàték ;)
9.
9.
TDavid22
Tudom 1000000% hogy nem lesz, de én a doomot várom (talán jövőre...).
Egyébként nálam MS és Bethesda lesz érdekes és szerencsémre ezek szinte az elején lesz és egymás után... :)
8.
8.
zozo76hun
engem kizarolag a scorpio erdekel. remelem utos, odabaszos masina lesz! fincsi! ;)
7.
7.
DON GONDOCS
Nagyon várom már az MS konferenciát, egy új konzol bemutatása mindig nagy esemény. Emellett várom, az ubi, AC és adja az ég, új Splinter Cell bemutatását neagyisten Prince of Persia és a Bethesda is jöhetne egy új Rage, The Evil Within résszel vagy Heretic-Hexen feltámasztás. Sonytól leginkább a Spiderman, God of War játék érdekel.
6.
6.
Dante McFarlane
All aboard the Hype Train!!! :D
https://pbs.twimg.com/media/DB6G7qUVYAAOon-.jpg
5.
5.
Binder
A Thrustmaster is bejelenti az új perifériáit...ami leginkább az új PS4-es GranTurismoSport-hoz készült kormány miatt lesz érdekes.
4.
4.
Yanez
Ütős címek bejelentését, teaserét, gameplay felvételeit várom a leginkább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...