E3 2017
Nintendo-bejelentések
Nintendo-bejelentések
A Nintendo idén sem tartott konferenciát, csak egy rövid, előre felvett műsorral készült az E3-ra. Abban viszont csak úgy záporoztak a bejelentések!
Ubisoft-bejelentések
Ubisoft-bejelentések
A Ubisoft idén tényleg összekapta magát, az elmúlt évek legváltozatosabb játékfelhozatalával jelentkezett az E3-on.
Sony-bejelentések
Sony-bejelentések
A Sony konferenciáján bruttó öt percet beszélt a PlayStation-részleg vezetője, egyébként folyamatosan darálta a trailereket a cég.

E3 2017: Itt vannak a Game Critics Awards nyertesei

A Nintendo és Mario dominált az idei E3 játékfelhozatalából szemezgető díjátadón. A három fő kategóriát simán hozta a Super Mario Odyssey, de a Ubisoft-féle Mario + Rabbids: Kingdom Battle sem szégyenkezhet.

E3 2017: Mozgásban az Uncharted: The Lost Legacy

Végre vágatlanul, kommentár nélkül is megnézhetjük az Uncharted: The Lost Legacy E3-on mutogatott játékmenet-videóját. A 10 perces videóba sztorizgatás, felfedezés és egy kis akció is jutott.

E3 2017: Mozgásban a Crytek-féle Hunt - frissítve!

A 2014-es E3-on bemutatott Huntot eredetileg a Darksiders-sorozat alkotóiból álló Crytek-csapat fejlesztette, majd a frankfurti stúdió vitte tovább a munkát. Lássuk, mi lett az időközben alaposan átalakult címből!

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: Gameplay traileren a Dead Alliance

A Psyop Games zombis shootere kicsit radar alatt maradt a nagy E3-as hírdömpingben, de a kiállítás utáni napok tökéletesek arra, hogy pótoljuk a kimaradt látnivalókat.

E3 2017: Jó ideig ne számítsunk Halo 6-bejelentésre

Megjelent a Halo Waypointon egy friss bejegyzés, amiben a 343 Industries írója, Jeff Easterling elárulta, hogy egy jó ideig biztosan nem mutatkozik be az idei E3-at is kihagyó Halo 6.

E3 2017: Bossfight a Mario + Rabbidsben

Láthattunk már tartalmas bemutatót a Ubisoft és a Nintendo közös játékából, a Mario és a vérnyulak összeboronálásából készülő Mario + Rabbidsből, de a legújabb felvétel már egy bossfightot is bemutat.

E3 2017: Mozgásban a Splatoon 2 kampánya

A Nintendo jóvoltából a Splatoon második felvonásából is kaptunk egy tartalmas E3-as ízelítőt, ami ezúttal nem az online összecsapásokra, hanem a játék egyjátékos módjára koncentrál.

E3 2017: Hatalmas lesz a Forza Motorsport 7

Szó szerint, ugyanis kiderült mennyi helyre lesz majd szüksége a játéknak. PC-s és konzolos mércével nézve is hatalmas helyet foglal majd a Forza Motorsport legújabb felvonása.

E3 2017: A YouTube-on a Battlefront 2 vitte a showt

Az E3 alkalmából a YouTube Trends összeszedte, mely játékok voltak a legnépszerűbbek a videómegosztó-oldalon. A statisztikák szerint a Battlefront 2 lett a befutó, mögötte pedig az új Assassin's Creed, valamint az idei FIFA végzett.

E3 2017: Így versenyzünk a The Crew 2-ben

Új játékmenet-videó érkezett a The Crew 2-ből, melyben a fejlesztők mesélik el, és mutatják meg, hogyan is működnek majd a versenyek a játékban. Az autós hajós és repülős mókák között dinamikusan válthatunk.

E3 2017: Gyengébb gépeken is jól mutat az új Metro

A Metro Exodus első képsorait látva sok PC-s játékosban felmerülhetett a kérdés, hogy vajon milyen gép kell majd ehhez a látványvilághoz. A 4A Games szerint a grafikus motorjuk jól skálázható, így gyengébb gépeken is jól mutat a játék.

E3 2017: Steamre is megjelenik a Killer Instinct

Ahogy a Microsoft legtöbb exkluzív címe, úgy a Killer Instinct is megjelenik végül a Steamen, így a Windows 10-zel nem rendelkező PC-s játékosok is belenézhetnek a verekedős játékba.

E3 2017: LEGO Marvel Super Heroes 2 gameplay

A következő LEGO-játék, a Marvel hőseit összeeresztő LEGO Marvel Super Heroes-folytatás is ott volt Los Angelesben, és ha már így alakult, a Galaxis Őrzői akcióba is lendültek.

E3 2017: Elképesztően fest a Yakuza 6

A Yakuza 6 teljes mértékben a jelenlegi generációra készül, és ehhez vadiúj motor, a Dragon Engine dukál. A játékmenet nem változott túlzottan, megmarad a nyitott világ, főhősünk továbbra is Kazuma Kiryu.