E3 2017: Battlefront II - mikrotranzakciók lesznek

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 11.
  • Hír
Link másolása
Habár az új tartalmak ingyenesek lesznek a Star Wars: Battlefront II-höz, azért költhetünk majd pénzt a játékra, ha nagyon szeretnénk: a fejlesztők szerint a mikrotranzakciókkal az előrehaladásunkat gyorsíthatjuk meg.

Végre mindent megtudtunk a Star Wars: Battlefront II üzleti modelljéről. Ahogy az már tegnap kiderült, a játék extra tartalmai, így például a további hősök, pályák és játékmódok ingyenesek lesznek, azonban a készítők azt is leszögezték: mikrotranzakciók azért lesznek a játékban.

Ezt a játék vezető dizájnere, Niklas Fegraeus erősítette meg a GameSpotnak adott interjúban, elmondása szerint a mikrotranzakciókkal az előrehaladásunkat és így a különböző tartalmak feloldását gyorsíthatjuk fel. Fegraeus a klasszikus érveléssel állt ki a rendszer mellett, vagyis állítása szerint az nem lesz pay-to-win, hiszen mindent feloldhatunk majd egyszerű játékkal is, és arra sincs lehetőség, hogy a pénzesebb játékosok dominálják a csatateret - ez a lehetőség inkább azoknak szól, akiknek nincs annyi idejük játszani.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

7.
7.
Már régóta van ilyen a BF-ben is, nagy dolog. Ezen nyávogni.
5.
5.
kisbiflos
#4: Ez olyan embereknek van, akik 6 napot dolgoznak egy heten, es nincs idejuk jatszani rendesen, de van eleg penzuk.
4.
4.
Drazhar
Sosem értettem ezeket az előrehaladást segítő unlock dolgokat. Mármint hacsak valakinek tényleg nincs pénz még a bőre alatt is elszór ilyen 30 €-kat, hogy feloldja azt amit amúgy is felold ha csak szimplán játszik?
3.
3.
Hunszi
Ki gondolta volna...ha ingyen DLC van akkor valamiből csak be kell hozni a kieső pénz, csak az EA...
2.
2.
Stranger
Teljesen igazuk van ez nem P2W, csak segítik a casual játékosokat. Csak azt felejtették el, hogy ilyenkor ingyen kell kiadni egy játékot. :D
1.
1.
lesik20
Én sohasem utáltam a "Ruhás/Kozmetikai" ládákat. Szerintem Overwatch nagyon jól csinálja. Én is kapom a ládákat, de megértem ha valaki többet akar kinyitni egyszere
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...