E3 2017: Battlefront II - mikrotranzakciók lesznek

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 11.
  • Hír
Habár az új tartalmak ingyenesek lesznek a Star Wars: Battlefront II-höz, azért költhetünk majd pénzt a játékra, ha nagyon szeretnénk: a fejlesztők szerint a mikrotranzakciókkal az előrehaladásunkat gyorsíthatjuk meg.

Végre mindent megtudtunk a Star Wars: Battlefront II üzleti modelljéről. Ahogy az már tegnap kiderült, a játék extra tartalmai, így például a további hősök, pályák és játékmódok ingyenesek lesznek, azonban a készítők azt is leszögezték: mikrotranzakciók azért lesznek a játékban.

Ezt a játék vezető dizájnere, Niklas Fegraeus erősítette meg a GameSpotnak adott interjúban, elmondása szerint a mikrotranzakciókkal az előrehaladásunkat és így a különböző tartalmak feloldását gyorsíthatjuk fel. Fegraeus a klasszikus érveléssel állt ki a rendszer mellett, vagyis állítása szerint az nem lesz pay-to-win, hiszen mindent feloldhatunk majd egyszerű játékkal is, és arra sincs lehetőség, hogy a pénzesebb játékosok dominálják a csatateret - ez a lehetőség inkább azoknak szól, akiknek nincs annyi idejük játszani.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

7.
Már régóta van ilyen a BF-ben is, nagy dolog. Ezen nyávogni.
5.
kisbiflos
#4: Ez olyan embereknek van, akik 6 napot dolgoznak egy heten, es nincs idejuk jatszani rendesen, de van eleg penzuk.
4.
Drazhar
Sosem értettem ezeket az előrehaladást segítő unlock dolgokat. Mármint hacsak valakinek tényleg nincs pénz még a bőre alatt is elszór ilyen 30 €-kat, hogy feloldja azt amit amúgy is felold ha csak szimplán játszik?
3.
Hunszi
Ki gondolta volna...ha ingyen DLC van akkor valamiből csak be kell hozni a kieső pénz, csak az EA...
2.
Stranger
Teljesen igazuk van ez nem P2W, csak segítik a casual játékosokat. Csak azt felejtették el, hogy ilyenkor ingyen kell kiadni egy játékot. :D
1.
lesik20
Én sohasem utáltam a "Ruhás/Kozmetikai" ládákat. Szerintem Overwatch nagyon jól csinálja. Én is kapom a ládákat, de megértem ha valaki többet akar kinyitni egyszere
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...