E3 2017: Készül a harmadik Metro-játék

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Végül csak igaznak bizonyultak a tavaly őszi pletykák, és a Deep Silver a 4A Games csapatával karöltve tényleg gőzerővel dolgozott a Metro-sorozat harmadik felvonásán. Bemutatkozott a Metro Exodus.

Még tavaly novemberben röppent fel a hír, miszerint a Deep Silver és a 4A Games már a Metro-sorozat következő, harmadik epizódján dolgozik. Akkor mind a kiadó, mind a stúdió cáfolt, bár az is igaz, hogy azt is elmondták, vannak terveik a sorozattal.

Ez a terv a most bemutatott Metro Exodus lett, amiről egyelőre annyit tudunk, hogy 2018-ban jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

28.
28.
frankek
Csak nekem tűnt fel hogy a "régi" hulláknak egyre több mindenük van? Nem oszlanak hanem termelődnek vagy nem tudom biztos a radioaktivitás miatt meghaltak leoszlottak csonttá most meg visszanőnek :D

Metro 2033 original - csontvázak
Metro Last Light- ruhájuk lett
Metro Exodus - már hús is van rajtuk
27.
27.
#26: Hmm, a Poliszban nem vészjelzővel hanem rendes (petróleum?) "fényt használnak" és tudtommal a 33 végén Artyom is oda kerül a seregbe. Bocsi a pontos megnevezés nem ugrik be. Azért csak hozzászokott már valamennyire ott is.
Nagyon szeretem ezt az univerzumot, a könyveket hamarabb olvastam és valahogy sosem sikerült ugyanígy kedvelnem a játékokat, az egész nem a hentről szól. Lehet be kéne szereznem a reduxokat.
26.
26.
almaspite
#23: Még annyit és befejeztem, a könyv elején Artyom mondja hogy kényszerítette magát. Annyira beleszeretett a felszínbe, hogy egy évnyi szenvedés után hozzá szoktatta a szemét a napfényhez. Érdekes dolog nem tudom, hogy működne a vissza szokás, ha fél életünket félhomályba élnénk. Nem szerette volna a világot napfényszűrűn keresztül látni, nem akar úgy élni mint egy patkány a föld alatt.
25.
25.
#24: Akkor tuti valami lánctalpas bivaly cucc kerül alájuk és nem egy csöves zsiguli. Rendesen idegesítő a tudatlanság :D
24.
24.
almaspite
#23: Igen pont ez is vicces, nagyon jól kilogikáztad. Nem gyalog indulnak el.
23.
23.
#21: Érdekes dolgokat írtál. Én imádom a 34-et is, tátott szájjal olvastam. Moszkva egyébként hatalmas város, szerintem lehetetlen lenne élve kijutni. A 33-ban írtak kocsikról is, de a felszínre járó fosztogatók már az összes benzint kiürítették a tartályokból. 30-50 km-t felszerelésben sétálni is legalább 6-10 óra lehet és akkor még a különböző szörnyek is ott vannak. Az elviselhetetlen napfényről nem is beszélve. Jó ez fikció, mégis furcsának tartom. A könyvet megpróbálom az idei listára felpakolni, csak ne lenne olyan sok elolvasnivaló.
22.
22.
almaspite
#21: Homérosz. Véletlenül Prométheusz írtam, bocsánat. :)
21.
21.
almaspite
#20: Nem akarok spoilerezni, de csak Moszkvába ennyire rossz a helyzet, mert a háborúba nagyon sok radioaktív, vegyi és biológiai bombát dobtak oda. 34-ben Szása és az apjába tökéletesen igazad van. De hogy is mondjam én nem bízok abba a könyvben. Az író valami zseniális munkát végzet, átültette magát egy romantikus úgy mond idealizáló személybe, és ennek a személynek akit prometeusznak hívnak az ő személyiségével írta meg a 34-et. Sokat támadták, hogy ez a 34 nem lett olyan jó meg stb, pedig csak az egészet egy másik szemléletből fogalmazták meg. A 35-be kiderül, hogy sok mindent elferdített Homérosz 34-ben. Sok dolog megváltoztatott. Az utolsó könyv inkább az emberek ostobaságáról és a társadalom működéséről szól, úgy mond társadalom kritikának is lehet nevezni. Artyom szinte mániákusan beleszeretett a felszínbe. Rendszerességgel jár is fel, ami nem tesz jót az egészségének. Mindenki boltodként kezeli. Olyan mint egy kisgyerek aki csak most döbben rá a világ működésére és nem akarja, nem tudja elfogadni. A könyv végére tisztán fog látni és meggyűlöli a metrót, ezért úgy dönt bárhol jobb lehet, csak abba a pöcegödörbe ne. Kiderül Anna/Kártya(bocsánat már nem emlékszem pontosan hogy volt a könyvben, wiki a játékba Annát ír. Én a könyvben Kártyára emlékszem bocsánat ha tévedek), miért pont Artyomba szeretett bele, többször csalódik férje mániákusságában a feketékkel és a felszínnel kapcsolatban. Azonban a végén belátja, hogy pont ezért szereti a férjét és vele tart az útra.
Artyom személyisége a játékba és a könyvben nagyon eltérő, nem igazán egy hidegvérű gyilkos. De a játékba pont erre volt szükség, hogy a játékos menjen és daráljon.
20.
20.
#19: A 35-öt még nem olvastam, de hogyan képesek sok ideig a szabad ég alatt lenni? Elég nagy baromságnak hangzik, a sugárzás megöli őket? A 34-ben Szása és az apja nem a felszínen élnek (vagy valami nyitottabb állomásnál)? Vagyis valami zártabb hely, de az öreg egy idő után szűrő nélkül megy ki holmikat keresni és elég hamar megöli a sugárzás.
19.
19.
almaspite
#13: Annyira nem, ha elolvasod az utolsó könyvet, akkor megtudod hogy Artyom a feleségével otthagyja a metrot. Egy szabadabb és reménytelibb élet reményében, mivel már nem lehetetlen hogy mások is túlélték a világégést a földalatti moszkvai metron kívül. Remélem ez a rész arról szól amikor kitették a lábukat véglet a földalol :D
18.
18.
br1Koo
Lapozok lapozok, és nagyon komoly dolgokat látok. Busás az E3, ezt pedig alíg bírom kivárni!
17.
17.
zsocc-nrg
Imádtam az első két részt és a grafika bámulatos volt mindkettőnél. Már nem bízom az e3-as látványban mert a végén úgyis downgrade-elik de itt azért elképzelhető hogy közel így fog kinézni. Mindenképp beszerzős akármi is lesz mert a sorozat nagyon ott van minden szempontból.
16.
16.
Blazkowicz
Insta buy! Az előző két rész is kötelező darab, ez meg pláne! :)
15.
15.
Darksiders84
Ez igen nem semmi a látvány nagyon betalált mégha megrendezett is volt tuti rendben lesz hangulatilag is élőben játszva.
14.
14.
Buggy
Épp most fejeztem be az első két könyvet. Nem is értem, hogy miért nem filmesítenek meg egy ilyen jó alapanyagot :S (Persze tudjuk mi lesz a vége, de hátha most nem :D ) Számomra a last gen legjobb FPS franchise-a volt.
13.
13.
Mortis
Metro játék, ami nagyrészt a felszínen játszódik: fura, de lehet jó.
12.
12.
crytek
Atomkotta. Várom már ezerrel. Ide kell majd az új csúcs nv amit jövőre adnak ki!
11.
11.
BlackJack
Ideje lenne kipörgetni már az első két részt.
Amúgy nagyon szép, de tényleg, gyönyörű tech demo, persze megrendezettnek tűnik az egész, mutatták milyen lesz a fény-árnyék rendszer, a tűz, a víz, a pára, a gőz, a csatornák, a romváros, a táj, az állatok. Gyönyörű lesz ez, csak gondolom kell alá egy erősebb vas. Meg a játékban egy jó sztori és tartalom, de ezt majd megoldják, remélem.
10.
10.
headhunter86
#9: Tuti megrendezett. Végleges tuti nem ilyen lesz. De én akkor is várom, összes eddigi Metro játék király volt, remélem ez is hozza a szintet.
9.
9.
shatterhand
Csak nekem volt tul cinematikus? Tipikus e3as video. A latvany bitang, de full megrendezettnek tunt.
8.
8.
DarkLord
Azt a büdös krva, mi grafika ez? Mikor kilép az ajtón, hát brutális! A játék meg hozza az ezelőtti részek szintjét, akkor megint korrekt lesz az tuti.
6.
6.
giga321
Végre egy normális játék. ACnál kb aludtam és totál érdektelenség de ez rendesen meglepett.
5.
5.
csabuszflash
a grafika egy kicsit odabaszott.
4.
4.
Dr.Mú
Lenyűgöző. Eddigi legjobb trailer - szerintem - amit valaha játékról láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...