E3 2017: Traileren az Assassin's Creed: Origins

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft egyik legrosszabbul őrzött titka volt a vadonatúj Assassin's Creed-játék, amiről gyakorlatilag már minden érdemi információ kiszivárgott a hivatalos bejelentés előtt.

Az új Assassin's Creedet még be sem mutatták, de lényegében már mindent tudunk róla, így különösebb izgalom nélkül várhatták a rajongók a bemutatkozó videót, ami a Microsoft konferenciáján be is futott. Az Egyiptomban játszódó új felvonás október 27-én debütál PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

13.
13.
tyber16
#10: Persze hogy vágom hogy azok is ubifos játékok. :D Az zavar nagyon hogy nagyon beharangozták hogy egy jó ideig nem kapunk ac-t mert újragondolják...ehelyett kapunk egy ilye fura mixet. Egy AC-t amibe belepakoltak kb minden játékukból valamit. Tudom, hogy egy 5 perces pre alpha gameplay alapján nem lehet megítélni egy játékot de én már ezt az 5 perces cuccot is eluntam. De a környezet az tényleg szép és a korszak is érdekes. De nálam kb ennyi. Azthiszem én az AC4-ig bezárólag mindent megkaptam ettől a sorozattól. Úgyhogy nálam ez is felkerült a majd 1 év múlva hugyé-szaré használtam vagy akciósan 5000-ért megveszem kategóriába.XD
12.
12.
Darksiders84
Nem volt túl izgalmas a videó de nálam nincs teljesen kizárva a játék mondjuk a hajókázást és a víz alatti úszkálást mutathattak volna.
11.
11.
DarkLord
Nekem ez a helyszín adja bárki bármit mond. Mondjuk a trailer hangulatos lett, de a gameplay az nulla , de ez csak egy dobjunk valamit a népnek gameplay volt. Még jó is lehet én azt mondom. Jobb, mint az ezelőtti pár rész, akkor már ok :D
10.
10.
Macifasz
#9: Azt ugye vágod, hogy a koppintásnál felsorolt játékokból kettő szintén Ubisoft? :-D A saját maga ötleteinek felhasználása meg nem lopás, csak max átemelés egy már bejáratott projectbe. De ezt meg megszokhattuk már az Ubitól, a Far Cry szériába is elég sokat emeltek át az AC sorozatból. A harcrendszer nekem első nézésre tetszik, ezen a téren kellett már egy vérfrissítés és ha a Witcher 3-ban is használt rendszer kapjuk, én csak örülök. A helyszín meg aranybánya, én évek óta várok egy Egyiptomos AC-re és most megkapom. Forradalmi újítások nem lesznek, de aki ezt várta, az sztem a kelleténél sokkal naivabb. Ez max akkor következik be, ha teljes mértékben újragondolják a széria alapjait, mint irányítás mind stílus terén, de ez meg tuti fix, hogy nem fog megtörténni.
9.
9.
tyber16
#8: Egyetértek ez a játék minden másból lett összegyúrva kb.....a lopakodási animáció tiszta watch dogs, az eagle eye az echte a far cry primalból a baglyos felderítés, a levegőből nyilazás horizon zero dawn vagy tomb raider :D De ez ugyanaz az AC mint eddig csak ide is belerőltették a szintlépést meg ability pontokat mert az menci manapság.....pedig hogy beharangozták hogy akkor adják ki az új ac-t ha kész lesz! Erre alig másfél-2 évet kellet csak várni rá.....sokat nem pihentették a sorozatot. Én még 2019-20-ig simán eltoltam volna. Meg nekem hiányzott a menő cinematic trailer mint az eddigi AC-nál.A grafikától se estem annyira hanyatt személy szerint. Bár Ubisoftól ilyen téren nem várok mást, sőt ebből még úgyis downgrade lesz szóval.... A harcrendszer meg....így első ránézésre nem tűnik nagy cuccnak. Azt mondták, hogy a witchert-ből vettek ihletet de.... na mindegy. Azt elismerem hogy maga a terület ahol játszódik az megint iszonyat jól néz ki!
8.
8.
Machiavelli
Hát erre a gameplay-re csak azt tudnám mondani, hogy semmilyen, slampos, unalmas, változatlan. Most mocskos nagyot csalódtam. Többet vártam az Ubitól, hátha idén össze kapják magukat végre. Szerintem a helyszínnel is eléggé mellé fogtak, legalábbis nállam.
7.
7.
BlackJack
A legutolsó AC amivel játszottam az a Black Flag volt és az utóbbi évek termését elnézve nem baj, hogy ott meg is álltam. Viszont a cinematic trailer jól néz ki, de ezt már eljátszották sokszor sok helyen. A gameplay meg hiába alpha verzió (ahogy írják lent a jobb sarokban is) engem nem győzött meg hogy beruházzak rá.
Oké van be szó szerinti eagle eye meg nyomkövetős nyílvessző, ability pont osztogatás meg apró kis újítások, de ahogy nézem, az AI még minidig a 10 évvel ezelőtti szinten rekedt.Azt mondjuk megadom neki hogy amikor a fáról leugorva lenyilazta az őrt a főszereplőnk az eléggé badass volt, de ezen kívül eddig a thanks, but nope plecsnivel szerepel nálam.
6.
6.
latis666
Hát a nyomkövető nyilvessző nekem sem tetszik meg az egyszerre négy ellenfelet lelövés sem de a többi igen várós.
4.
4.
Kreto
A második vidibe 4:55-től a nyomkövetős nyílvessző visz mindent :D
Szerintem nálam ez is kimarad...
2.
2.
Stranger
A sassal spottoljuk be az ellenséget, hogy később működjön a falon átlátás? Ha nem scifi a játék, ők akkor is megoldják. :DD Vagy rosszul láttam? (Nem vagyok egy nagy AC játékos ha lett volna már ilyen.)
1.
1.
belizarr
Áhh ez nem ismer kegyelmet! A hangulata f@sza, jó az atmoszféra. Jó lesz ezz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...