E3 2017: The Elder Scrolls Online - tízmillió játékos

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 12.
  • Biznisz
Link másolása
Egyetlen hírrel vagyunk még adósak a Bethesda konferenciájáról, a kiadó-fejlesztőcég ugyanis a The Elder Scrolls Online kapcsán is helyzetjelentett. Az MMORPG már tízmillió játékosnál jár, jönnek is az újabb DLC-k!

Nem szentelt sok időt a The Elder Scrolls Online-nak a Bethesda, amely a cég helyzetjelentése szerint már 10 millió regisztrált játékosnál jár. Ez jókora ugrás az év elején közzétett 8,5 milliós számhoz képest, nem kizárt, hogy a Morrowind kiegészítő érkezése is közrejátszott a növekedésben.


A játék támogatása persze ezután sem áll le, hiába meleg még a legutóbbi adalék. A Bethesda két DLC-t készít jelenleg az MMORPG-hez, ezek a The Horns of the Reach és a Clockwork City címet viselik. Mindkettő idén érkezik, és bár részleteket nem tudtunk meg róluk, néhány screenshotot mellékeltek a bejelentés mellé - ezeket láthatjátok fent.

5.
5.
Adamknight
#1: A megjelenés utáni első pár hónapban tényleg nem volt jó, de azóta igen sokat fejlődött, és ha nem is a legjobb, de számomra benne van a top 3 mmo-ban, amikkel eddig játszottam (pedig elhiheted, hogy nemcsak 1-2vel toltam).
4.
4.
Hab
Szépen összekapták ez a játékot, semmivel se rosszabb mint bármelyik MMO a piacon.
3.
3.
PiszkosFred
#1: Igen, betas elmeny szopo volt, reszvetem. Szerencsere a jatek azota mindenben fejlodott, kar, hogy te a remalomban maradtal.
2.
2.
silkgoat
#1: Kivancsi vagyok a 10millabol hanyan vagyunk, akik kiprobaltak, majd soha tobbe felkialtassal felreloktek. :D
Most meg a Morrowindet is kinyirjak, hurra!!!
1.
1.
Extol
Tizenakárhány éve álmodoztam arról, akkori WoW-osként milyen jó lenne egy TESO MMO. Aztán bétáztam, gondoltam a valódi játék teljesen más lesz, nem lett más, egy kihagyott ziccer, egy rémálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...